Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Da ne bidam pogresno razbran ama koja e sporedba protiv current top 11, nemoj da me jebes buraz.Против Фулам дадовме гол во 90-та... Работа треба, за да се подобри скорот на гости. Дома сме одлични.
![]()
Da ne bidam pogresno razbran ama koja e sporedba protiv current top 11, nemoj da me jebes buraz.
Demek ako gi stavat 1-2 pobedi plus sto gi imame protiv nekoj ekipi sto se na ponisko mesto vo momentov toa kojznae kolku ke ja promeni slikata.
jasno e kako den, spored odigrani mecevi i osvoeni poeni doma sme odlicni, na gosti sme znacitelno poslabi ne samo od tie sto pretendiraat za titula godinava tuku i od nekoi drugi timovi.
Ako sakaat da se borat za titula ke mora da se podobrat i da bidat konzistentni i na gosti.
Drugo gledam pisuvate izgovor zamor i za so arsenal i za porazot od liverpul. Da ne vikam ne najmnogu izigrani mecevi, ova ona a u ...
So arsenal se trudea moze nemaa sila za 90 minuti da se nadigruvaat i eden period se povlekoa ama barem igraa imase zelba za da se napravi nesto.
Arsenal pritisna i si dobi pobeda zasluzeno.
Ona so liverpul ne e deka bile umorni nego e pravo kurobolie. prvo poluvreme se drzea i bea ramnopravni, posle vtoriot gol bea demek abe da igrame ili ne, na 3-0 da iskocea site od teren i liverpul sam da ostanese nemase da imaat moznost da dadat 11 gola. Totalno neprofesionalno od site sto bea na teren.
I kapa na se, gledaj im procent na realizacija i na United i na Liverpul, pa so takva realizacija srekni treba da bidat sto ne igraat u 3ta liga isto makedonija
Баш тоа и пишав и покрај тоа што имале и тогаш повеќе изиграни мечеви од Противникот се бореле до последен атом. Изгубиле изгубиле сеа тоа е не може се да се победи ама барем можеа да напуштат терен со крената глава.Против Арасенал поголем проблем беше што не играше Касемиро, отколку што имавме меч во средина на недела. А ако мислиш дека 35% повеќе изиграни мечеви немаат удел против екипа која е далеку поодморна, во ред е, си имаш право на свое мислење. По трет пат ке пишам, не е изговор, туку факт. Гледај го мечот до последните 30 минути, кога едноставно капнаа.
За ова со ливерпул, нема физичката спремност никаква улога во резултатот, психички се распаднаа, и тоа најискусните играчи.
И лани така мислевме кога ни лупнаа 5 комада на Олд Трафорд.Таков дебакл мислам дека никогаш повеќе нема да се случи ама ако не се реваншираат и не го оправдаат овој emotional damage,што ни го нанесоа џабе, и тоа на Ливерпул, страшен ремет по интернет ни направија.
Не го пери ништо овој срам, али и тоа како ќе ублаже ако влезат сеа пак јако и освојат и ЛЕ и ФА куп.
Баш ме интересира одговорот утре, се надевам ќе дадат едно 4..5.. гола и да стивнат реакции..
Марсијал повторно недостапен.. Ајде белки летото ќе се ослободиме од овој мизерник.