Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Рашфорд за сега тотално е аут од утакмица. Ни трча, ни учествува у игра.

Све да му ебам на оној англискиот Боби Спасенцовски што го заеба Ериксен, па да мораме сеа да го гледаме Фред у средина и Бруно на крило.

Искина Фред во второ. Не ми е јасно како може еден играч да има вакви осцилации во игра. Или е најдобар на терен, или најлош, нема средина.

Се надевам дека се е во ред со Касемиро а и Рашфорд. Не видов дали на крај се симна од скалите со копачката во раце, или држеше нешто друго. Ова е огромна победа, за самодовербата на играчите, и прв пат по долго време Тен Хаг некако различно ја прослави победата. Верувам дека и самиот чувствува дека е на прав пат, и ова е само една од поголемите пречки на тој пат.

Се на се, не можам една замерка да најдам за сезонава досега. Нека му дадат уште 3-4 негови играчи летово, и да видиме до каде сме.

Искина Фред во второ. Не ми е јасно како може еден играч да има вакви осцилации во игра. Или е најдобар на терен, или најлош, нема средина.

Се надевам дека се е во ред со Касемиро а и Рашфорд. Не видов дали на крај се симна од скалите со копачката во раце, или држеше нешто друго. Ова е огромна победа, за самодовербата на играчите, и прв пат по долго време Тен Хаг некако различно ја прослави победата. Верувам дека и самиот чувствува дека е на прав пат, и ова е само една од поголемите пречки на тој пат.

Се на се, не можам една замерка да најдам за сезонава досега. Нека му дадат уште 3-4 негови играчи летово, и да видиме до каде сме.
Од крајност во крајност иде. Второ изгази нема збор. Де Јонг не можеше да дише.

да не испадни дека го хејтам Вегхорст,пошто и минатата велев дека нема потреба да се игра цели 90 минути, али се виде дека не е за вакви утакмици каде што треба брза игра и брзи проигрувања. Да игравме против копачки настроена екипа да, али против Барселона или екипи што играат сличен фудбал како нив, не е ни за стартер. Бај д веј ептен ми е мило што ги плеснавме и покажуваме карактер на вакви утакмици.

Време е да го седне на клупа Вегхорст мислам дека и Марсијал кај и да е треба да се врати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom