Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Е второ полувреме веќе беше подруго. :)
За мене Де Геа е МОТМ, да не ги одбранете оние две на 0-0 којзнае каде ќе одеше утакмицата. Ме изненади и со оние долги топки, скоро сите му беа точни и стигаа до наш играч.

П.С. нека не глумат лудило, нека му дадат бланко чек на Рашфорд уште утре и нека се заврши таа работа со нов договор одма.

Не само второ, туку некаде од 20та минута имавме тотална доминација, со по некој улав кикс на Фред.

Не чекаат 4 екстра битни утакмици во 4 различни натпреварувања. Барса во ЛЕ за покажување сила на Евро сцената, Њукасл во Лига купот за освојување прв трофеј по 6 години, Вест Хем во ФА за пласман во 1/4 финале и доближување до уште еден трофеј и Ливерпул на Енфлид, каде ќе видиме дали сме кадарни да им се приклучиме во трката за ПЛ на Сити и Арсенал.

Aх тие нерешени против Палас и Лидс.

Мислам дека му должиш извинување на Рашфорд.
И јас ќе му должам ако продолжи вака. Викав дека е глупав, што рака на срце и беше а дека има предиспозиции за во врвот. Но веќе игра и попаметно, е сеа дали созрева како играч или стрикно ЕТХ го крена незнам. Само ме копка нешш, игра вака скоро сам а како ли би изгледал со некој напаѓач како расположен Марсијал да речеме на местото на Вут и со Санчо во форма како што најавува...по по поооо ми се враќаат во слика оние неодбранливи комбинации кога дојде Оле

Не ми е јасно бруно како доби висока оценка. Знам дека имаше две асистенции ама у утакмицата играше бааги лошо.

Колку пати до сега ќе се извлекува?
Автоматски споено мислење:

Па стварно не знам што се смееш. И јас можам така да асистирам.

Последно уредено:
Не ми е јасно бруно како доби висока оценка. Знам дека имаше две асистенции ама у утакмицата играше бааги лошо.

Секако дека можиш.

Се оправи во второ Бруно, ама прво полувреме беше ептен лош. Освен пасот за Рашфорд, друго се погрши скоро.

Бруно ги откажа во второ од таа позиција на десно крило. Плус и асистенција даде во прво и му намести зицер на Дало, кој не смееше да го промаши.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom