Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека не е подобар од Ериксен, али подобар пас играч е и од Фред и од Мектоменеј.Изгледа дека го добивме Сабицер, приватниот авион треба вечер да слета во Манчестер па ќе стави потпис.
Од тоа што читам на нет и по Твитер бил подобар од Ериксен, искрено не ми е гледан како игра, но времето ќе покаже..
Изгледа дека го добивме Сабицер, приватниот авион треба вечер да слета во Манчестер па ќе стави потпис.
Од тоа што читам на нет и по Твитер бил подобар од Ериксен, искрено не ми е гледан како игра, но времето ќе покаже..
Би требало со доста комбиниран. Со оглед на тоа што ова е единствен начин да одморат некој играчи, очекувам да ги одмори Рашфорд, Бруно, Варан, Шо, Мартинез.Утре знаете отприлика со шо состав ќе излезете?
добро би било и на нив да им фали важен играч во финале. Какви комплекси имам набиено последниве 10 години, дојде време да се тресам пред Карабао Куп финале со Њукасл. Ич не сакам да изгубиме, се може да тргне наопаку после тоа земајќи во предвид какви баксузи сме и како се носи тимот со притисок после Фергусон.