Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Жално е веќе не се ни труди како да нема воља за фудбал.

Може да разберам играч да се труди, да не е во форма, да не му иде, ама ова, ова куроболие, мислење дека си подобар од другите, па не мора да трчаш, да покриваш, и да бркаш ако не ти дадат пас...

Ми делува дека нешто не штима меѓу Рашфорд и Гринвуд, во два наврата, не си дадоа пас еден на друг, а против Борусија тоа нивно себичење не чинеше пролаз понатака.

Да се надоврзам на муабетот дека нема човек на планетава кој не може да го издрибла Ајсмен :

Кога овој може да игра за Манчестер Јунајтед и за вакви преформанси да зима 200к фунти неделно МОЖЕ СЕКОЈ !!!!
И после се чудиме зашто не може да излеземе од дупка 8 години, е поради вакви паразити !!!!

The Lingard effect ...

Мислам дека не се за споредба Лингард со Рашфорд. Рашфорд е многу поталентиран играч од Лингард, и плус немаше ваков став спрема играта. Јас убаво се сеќавам дека редовно беше меѓу играчите што најмногу се залагаа на теренот. Рашфорд по мене има потенцијал да биде меѓу најдобрите играчи на светот, а ова што го игра сега ми е комплетно несфатливо.

Може да разберам играч да се труди, да не е во форма, да не му иде, ама ова, ова куроболие, мислење дека си подобар од другите, па не мора да трчаш, да покриваш, и да бркаш ако не ти дадат пас...

Ми делува дека нешто не штима меѓу Рашфорд и Гринвуд, во два наврата, не си дадоа пас еден на друг, а против Борусија тоа нивно себичење не чинеше пролаз понатака.
:pos:

Изгледа толку им сечат тиквите на овие. Се ова беше имплементирано во првите 10-15 минути и толку беше, повторно не се знаеше кој јади, кој пие.

Изгледа толку им сечат тиквите на овие. Се ова беше имплементирано во првите 10-15 минути и толку беше, повторно не се знаеше кој јади, кој пие.
Се враќааат на фабрички подресувња . :pos:

Ја незнам у фирма еквивалентно да се испонашам на куроболието на Рашфорд вчера, нареден ден ќе ме свикаат на пеење. Незнам дали Рагник го викнал на пеглање уште денес.

Јас тука мислам дека Рашфорд беше незадоволен од одлуката на Гринвуд сам да заврши, па не се ни потруди да се затрча кон одбиената топка туку се сврте назад одма. И по ликот му се прочита дека очекувал топка, и како казна за тоа дека не му подаде одлучи одма да се врати. Велбек 2 + Погба 2 = Рашфорд

Кој го прашува дали е задоволен од одлуките на соиграчите племе му ебам неспособно. Мило им е на сите кога ќе ја усере со тоа селските обиди за дриблинг или ко ке ја опали у пченки да ја бараш 2 дена? Значи Рагникот мора да го ишљака ко мало дете уште одма и тоа пред сите да плаче педерчево. Смрад смрадосан. Ама тоа е, кога не си направил од никој показна вежна. Она лигушон Оле се силеше само кај што може, а овие другиве му ебеа жени сестри пред негови очи за сега да стигне еден мочан Рашфорд со нула (0) достигнувања у фудбалската кариера да се курчи. Бркај на клоци све тоа, носи деца од Германија, Африка и играј.

Видете вака, во клубов е битно да се има Јунајтед ДНК. Другото е све во втор план.
Рашфорд пука со Јунајтед ДНК, ве молам не го дирајте.
Ма тоа од Оле коа беше, па тоа академијата почна да пука со Јунајтед ДНК, па тоа исти формации се играа, па скаутите сите се со Јунајтед ДНК, Оле ги нареди таму им покажа како се скаутира, па тоа управен одбор со ДНК, абе на кај и да се свртиш гледаш само Јунајтед ДНК.
Клубот го извади на прав пат и еве ги резултатите од таа ДНК ги гледаме со Рашфорд па и наоколу слепците што не можат да се држат до договореното повеќе од 15 минути, некад ни толку.

Ќе ми споредувале после тука Оле напраил многу повеќе од Ван Гал, Мурињо, мрсење муда. Од таа ДНК уште 3 години не се оправаме, од финоќата и смешкањето после порази на Оле и неговите баунс бекови.
Убаво кажа некаде Рагник, гледаш тимови од втора лига и гледаш како трчаат, затвараат простор, втори топки се 80% нивни, а нашиве мислиш заедно немаат истрчано повеќе од 10км.

Ама ако, сркање сеа на тоа што го подготвија со Јунајтед ДНК и Ole's at the wheel

Не ја гледав баш целиот напревар сношти али тоа што гледав за Рашфорд може да спомнам дека премногу гњави кога ќе ја добие топката и комплицира да игра поедноставно може и подобри перформанси ќе има.

Видете вака, во клубов е битно да се има Јунајтед ДНК. Другото е све во втор план.
Рашфорд пука со Јунајтед ДНК, ве молам не го дирајте.
Ма тоа од Оле коа беше, па тоа академијата почна да пука со Јунајтед ДНК, па тоа исти формации се играа, па скаутите сите се со Јунајтед ДНК, Оле ги нареди таму им покажа како се скаутира, па тоа управен одбор со ДНК, абе на кај и да се свртиш гледаш само Јунајтед ДНК.
Клубот го извади на прав пат и еве ги резултатите од таа ДНК ги гледаме со Рашфорд па и наоколу слепците што не можат да се држат до договореното повеќе од 15 минути, некад ни толку.

Ќе ми споредувале после тука Оле напраил многу повеќе од Ван Гал, Мурињо, мрсење муда. Од таа ДНК уште 3 години не се оправаме, од финоќата и смешкањето после порази на Оле и неговите баунс бекови.
Убаво кажа некаде Рагник, гледаш тимови од втора лига и гледаш како трчаат, затвараат простор, втори топки се 80% нивни, а нашиве мислиш заедно немаат истрчано повеќе од 10км.

Ама ако, сркање сеа на тоа што го подготвија со Јунајтед ДНК и Ole's at the wheel

Досадно стана ова со Јунјатед днк. Еднаш беше смешно, вториот пат не баш, 3078 пат е веќе блуткаво.

Овој Закариа ми е голем ризик моментално, Камара од Марсеј изгледа како далеку подобра опција.
Аналитичари од Германија велат дека откако се повреди како да уназади, а со тоа и неколку екипи кои претходната сезона покажуваа сериозен интерес за него се повлекоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom