Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

И сега со Ван Де Бег што правиме?

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

И овој исти к***ц како Оле.
Од 5 замени 3 користи.

И сега со Ван Де Бег што правиме?

Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Ќе видиме каков план имаж новиот менаџер со оваа игра Дони нема да може да игра во клубов.

Најдраго ми е за Санчо. Оле требаше од старт ваква слобода да му дава десно. Плус дефанзивно доста дисциплиниран.
Инаку Бруно е Бруно и можеби најдобар играч во клубов пост САФ ерата (настрана ДДГ).

Важна победа, пред се колку толку за враќање на самодовербата после објективно тежок период. Исто и пласманот во нокаут рунда на коло пред крајот е добар момент.

Сега нека се работи за стабилизирање на клубов дали веднаш со Покетино, со Керик или некој друг до крај на сезона.

И овој исти к***ц како Оле.
Од 5 замени 3 користи.
Со таа разлика што измените ги направи во 65та, не во 89та да го пушти Матич ко што правеше Оле.
Фудбал 101, глеаш дека не иде - мењаш, барем тоа го направи Керик, и да не победевме, пробал, сменил нешто, не со глава у зид до 90та.

@zodiac21 абе каци ти? :icon_lol:

Ван Бисака загрижува колку е глуп. Фред те игра те неигра. Скот кога не е под притисок на резултат игра ок фудбал. Линделоф беше доста солиден, нека го проба место Фред една партија кога ќе дојде Варан, та преку таквово ако не го биде таму. Со Роналдо и Марсијал напред им даваме да си креираат напади какви сакаат. ВДБ му требаат утакмици и комбинации, не е за импровизации како што сме сега. Санчо ок, али уште е млитав. Тељес е максимално неспособен. Де Геа господ бог.

Attachments

• CEC9571A-E176-47B0-8E8A-2F96C1FA3D26.jpeg
    CEC9571A-E176-47B0-8E8A-2F96C1FA3D26.jpeg
    101,8 KB · Прегледи: 33
Инаку ФРЕД украде топка за првиот гол.

:shok2:
Автоматски споено мислење:

Поч ни удри корпа или само манд гејмс?

Фред ги украде и двете топки од кои дадовме гол. Некогаш се хејта и без потреба. Планот беше да не примиме гол до кај 60-та минута, а потоа да ги нападнеме, зашто само пораз со 2 гола разлика ке ги ставеше во подобра позиција од нас. Не знам што очекувавте од Керик, да почнеме да играме фудбал ко прајм Барселона?

Со таа разлика што измените ги направи во 65та, не во 89та да го пушти Матич ко што правеше Оле.
Фудбал 101, глеаш дека не иде - мењаш, барем тоа го направи Керик, и да не победевме, пробал, сменил нешто, не со глава у зид до 90та.

@zodiac21 абе каци ти? :icon_lol:
Сакаш сега повторно да ти спеам нешто, си го бараш со сила или?

Тажно е што ќе го држат на клупа уште минимум 4-5 утакмици и само ако нанижеме 2-3 порази во низа тогаш можеби ќе размислат за смена, мада ни тоа не ми се верува. Друго што е тажно е банот на зодиак, сакав да ја чујам неговата експертска анализа па после тоа да му се измочам во устата неписмена.
Ќе има We need to bounce back, we need to respond on Sunday! :pos:

Зодиак ми фали, у уста да му се измочам неписмена :icon_lol:

Не планирав да ти реагирам, ама сега морам да те цитирам само да напишам неколку реченици, а овој пат ќе те поштедам од навреда. Единствено што ќе ти речам е да го пријавиш и ова мислење како и претходно, чисто да го видат модераторите, бидејќи јас никогаш не сум пријавувал, ниту ќе пријавувам (тоа е одлика на педерчиња).

Очигледно и овде се толерираат идиоти и се заштитени како бели мечки (иако не сум изненаден, тоа е само рефлексија од реалниот живот, само за среќа таму има и други начини за справување со истите).
За разлика од тоа, јас или некој друга нормален член да напише нешто, нема да помине ни половина час и веднаш ќе биде санкциониран со казнени, али нема врска. Не би ме спречило ни тоа да одговорам соодветно кога некој сам ќе побара. ;)

Сакаш сега повторно да ти спеам нешто, си го бараш со сила или?

Не планирав да ти реагирам, ама сега морам да те цитирам само да напишам неколку реченици, а овој пат ќе те поштедам од навреда. Единствено што ќе ти речам е да го пријавиш и ова мислење како и претходно, чисто да го видат модераторите, бидејќи јас никогаш не сум пријавувал, ниту ќе пријавувам (тоа е одлика на педерчиња).

Очигледно и овде се толерираат идиоти и се заштитени како бели мечки (иако не сум изненаден, тоа е само рефлексија од реалниот живот, само за среќа таму има и други начини за справување со истите).
За разлика од тоа, јас или некој друга нормален член да напише нешто, нема да помине ни половина час и веднаш ќе биде санкциониран со казнени, али нема врска. Не би ме спречило ни тоа да одговорам соодветно кога некој сам ќе побара. ;)

Ајде ајде млад си, ќе се научиш да гледаш објективно на работите и да прифатиш дека има луѓе што не го делат твоето мислење. Ако не делам твое мислење не значи дека треба да почнеш да навредуваш, како што и почна самиот ти, иако во ни еден случај не ти се изнаебав мајки и сестри ко ти што праеше пред да ти го фукнат банот, така да не ми цмиздри сеа дека имало неправда кон тебе, кутриот ти... Самиот си кажа дека сега нема да пишуваш навреди, значи претходно пишуваше а бајовче?

Него шо викаш, Покетино ќе легне убаво на тимов, да најдам пред 2 месеци мислење од тебе кога го сереше?

Ајде ајде млад си, ќе се научиш да гледаш објективно на работите и да прифатиш дека има луѓе што не го делат твоето мислење. Ако не делам твое мислење не значи дека треба да почнеш да навредуваш, како што и почна самиот ти, иако во ни еден случај не ти се изнаебав мајки и сестри ко ти што праеше пред да ти го фукнат банот, така да не ми цмиздри сеа дека имало неправда кон тебе, кутриот ти... Самиот си кажа дека сега нема да пишуваш навреди, значи претходно пишуваше а бајовче?

Него шо викаш, Покетино ќе легне убаво на тимов, да најдам пред 2 месеци мислење од тебе кога го сереше?
Не планирам да ја трујам темата. Како прво, никогаш на никој не сум му опцул на форумот. За други навреди не негирам дека сум упатил и ќе упатувам и во иднина, без разлика на се.

Врати се на претходната страна, реков дека сеуште сум на истиот став за Покетино, а гледам дека и добар дел од останатите го делат истото, очигледно не си прочитал како и обично. Доколку се случи да го земат, нормално дека ќе го поддржам, како и останатите до сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom