Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

На припремите беше солиден ама во сезонава не баш. Патарушка е, мене ме потсеќа на Жервињо додека беше во Арсенал, како ној игра, главата во земја. Е сега може во Италија повеќе ќе му одговара лигата а може и не, тука нема ни место моментално за него зошто Гринвуд е каде каде подобар реализатор.
во италија ич нема да игра таму се игра доста затворено,а ако нема простор он не може да мрдне

И да се опорави побрзо од предвиденото, не треба да го пуштат во игра до почеток на Март ( утакмиците со Тотенхем и Сити).

Со победа утре на само 3 бида од топ4
Сепак тоа е преголем залак за овие Инстаграм ѕвезди, а Барнли е пресериозна екипа да си дозволи пораз од Јунајтед на Олд Трафорд.

Oва е повеќе за радување. Реков уште лани дека ни се протнуваат низ годиниве таленти како Медисон, Мегваер, Ван Бисака итн. кои подоцна од нивните клубови ги плаќаме џ3. Џејмс беше башпријатно изненадување а ако дојде се надевам дека момаков ќе го исполни хајпот кој го следи.

Oва е повеќе за радување. Реков уште лани дека ни се протнуваат низ годиниве таленти како Медисон, Мегваер, Ван Бисака итн. кои подоцна од нивните клубови ги плаќаме џ3. Џејмс беше башпријатно изненадување а ако дојде се надевам дека момаков ќе го исполни хајпот кој го следи.

кај отиде фудбалов, малку некој ке пркне и оп 30м а на времето бутавме рекорд со тие пари Берба коа го земавме
и ке дојде сеа некој и ке рече многу е 50м за Бруно

Sent from my iPhone using Tapatalk

И мене ме радува тоа,ама МОРА и искусни играчи да се купуваат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom