Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Уште претходната недела јасно се стави до знаење дека нема да се менува тренер дури и да ја загубиме и следната утакмица, таа информација беше од порелевантни извори, така да ова е ветер во магла. А и да дојди до смена искрено не го сакам Алегри, не ни треба Мурињо втор дел

Уште претходната недела јасно се стави до знаење дека нема да се менува тренер дури и да ја загубиме и следната утакмица, таа информација беше од порелевантни извори, така да ова е ветер во магла. А и да дојди до смена искрено не го сакам Алегри, не ни треба Мурињо втор дел
Во недела не гледам како би извадиле повеќе од 0-0 со Ливерпул. Ако наредните две (после натпреварот со Ливерпул) не ги добие мора да лета Оле зошто ќе бидеме во зоната за испаѓање. Оле сезонава е лоша верзија од Жозе. Реално Агегри е многу подобар тренер од Оле и би бил апгрејд за нас. Го ценам Оле како легенда на клубот ама не гледам како би можел да ги сврти работите и мислам дека прашање на време кпга ќе добие отказ. Би сакал да ме дематира.
Автоматски споено мислење:

< -----------------------------------------

Тренерот е само дел од проблемот.
Треба и спортски директор и во моментов најдобар избор би бил Ван Дер Сар.

UEFA to examine Turkey 'military' celebrations: Merih Demiral at risk❗️

Turkey defeated Albania a few days ago, but they still talk about the happenings there...

After their winning goal, a large part of the team went to the stands and celebrated with a military salute, most likely in reference and support to the Turkish army, which is carrying out an offensive in Syria in these days.

Juve's current captain, Leonardo Bonucci commented on the incident:

"To say that war hurts everyone is taken for granted. Everyone is free to think of it as he believes, but for me politics & sport must remain 2 separate worlds: sport is fun, union, passion.... it is not correct that these two worlds end up mixing."

UEFA to examine Turkey 'military' celebrations: Merih Demiral at risk❗

Turkey defeated Albania a few days ago, but they still talk about the happenings there...

After their winning goal, a large part of the team went to the stands and celebrated with a military salute, most likely in reference and support to the Turkish army, which is carrying out an offensive in Syria in these days.

Juve's current captain, Leonardo Bonucci commented on the incident:

"To say that war hurts everyone is taken for granted. Everyone is free to think of it as he believes, but for me politics & sport must remain 2 separate worlds: sport is fun, union, passion.... it is not correct that these two worlds end up mixing."
What? xD

Братот прослави победа над Албанија со војнички поздрав ваљда ко поддршка за Турција против курдиве

Братот прослави победа над Албанија со војнички поздрав ваљда ко поддршка за Турција против курдиве
Хахајајај омг, сеа глеам место у Јуве фан клуб ја у МанУ. I am out

Последно уредено:

Хахајајај омг, сеа глеам место у Јуве фан клуб ја у МанУ. I am out
Јас па реков дека имаш постирано пошто последните дена не поврзуваат со него за од Јануари

Последно уредено:
Ма не е проблем нов само нов спортски директор, туку какви овластувања ке има во поглед на трансферите. Во задњо време добивам чувство дека побитни се спортските директори, отколку тренерите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom