- Член од
- 3 февруари 2019
- Мислења
- 2.483
- Поени од реакции
- 4.135
Туку, ќе ни го враќаат Санчез за нова година или ќе мора да чекаат до јуни.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Туку, ќе ни го враќаат Санчез за нова година или ќе мора да чекаат до јуни.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Уште претходната недела јасно се стави до знаење дека нема да се менува тренер дури и да ја загубиме и следната утакмица, таа информација беше од порелевантни извори, така да ова е ветер во магла. А и да дојди до смена искрено не го сакам Алегри, не ни треба Мурињо втор дел
Во недела не гледам како би извадиле повеќе од 0-0 со Ливерпул. Ако наредните две (после натпреварот со Ливерпул) не ги добие мора да лета Оле зошто ќе бидеме во зоната за испаѓање. Оле сезонава е лоша верзија од Жозе. Реално Агегри е многу подобар тренер од Оле и би бил апгрејд за нас. Го ценам Оле како легенда на клубот ама не гледам како би можел да ги сврти работите и мислам дека прашање на време кпга ќе добие отказ. Би сакал да ме дематира.Уште претходната недела јасно се стави до знаење дека нема да се менува тренер дури и да ја загубиме и следната утакмица, таа информација беше од порелевантни извори, така да ова е ветер во магла. А и да дојди до смена искрено не го сакам Алегри, не ни треба Мурињо втор дел
Треба и спортски директор и во моментов најдобар избор би бил Ван Дер Сар.< -----------------------------------------
Тренерот е само дел од проблемот.
What? xDUEFA to examine Turkey 'military' celebrations: Merih Demiral at risk❗
Turkey defeated Albania a few days ago, but they still talk about the happenings there...
After their winning goal, a large part of the team went to the stands and celebrated with a military salute, most likely in reference and support to the Turkish army, which is carrying out an offensive in Syria in these days.
Juve's current captain, Leonardo Bonucci commented on the incident:
"To say that war hurts everyone is taken for granted. Everyone is free to think of it as he believes, but for me politics & sport must remain 2 separate worlds: sport is fun, union, passion.... it is not correct that these two worlds end up mixing."
Братот прослави победа над Албанија со војнички поздрав ваљда ко поддршка за Турција против курдивеWhat? xD
Хахајајај омг, сеа глеам место у Јуве фан клуб ја у МанУ. I am outБратот прослави победа над Албанија со војнички поздрав ваљда ко поддршка за Турција против курдиве
Јас па реков дека имаш постирано пошто последните дена не поврзуваат со него за од ЈануариБратот прослави победа над Албанија со војнички поздрав ваљда ко поддршка за Турција против курдиве
Автоматски споено мислење:
Хахајајај омг, сеа глеам место у Јуве фан клуб ја у МанУ. I am out
Види, види...