Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Како некој селски клуб, кој знае колку пари неделна плата зема Лукаку, си тренира со Андерлехт:facepalm:

Ако не отиде никаде, што тогаш? Идиоти

Ако дибала заврши во тотенхам, се надевам кога ќе играат против нас ќе изгуби, па цел тим ќе слави пред него како евра што славеше пред суарез 2012 година... тиквар, ние не сме му ок, а тотенхам е екипата за него

Интересни погодоци...ми се допадна влезот за вториот.

Ви препорачувам да го погледнете. Кажува интересни работи. Поготово како САФ 2 недели пред да се пензионира им кажал дека сака да оди во пензија но ќе остане уште неколку години и планира да гради тим да ја осови ЛШ. Роналдо ќе го враќал итн...за по 2 недели да ги шокира.

Нека пробаат уште Ериксен да го земат и толку, можеше подобро ама и вака многу подобар преоден рок од лани :гомце:

Од купување играчи тоа беше се за оваа сезона. Очекувам да продадеме некој играчи како Лукаку, Рохо и Дармијан до крај на преодниот рок.

Последно уредено:
Зарем не сакате прва постава да игра некој што со Messi е на cover , што ќе ни е некој нов во средина

:facepalm::facepalm:
960.jpg960.jpg

Не ми се верува дека влегуваме во сезона во која Wolverhampton ќе има подобра средина од Man Utd :facepalm::facepalm::facepalm:

Manchester United have ended their interest in signing Christian Eriksen from Tottenham as they believe he has his heart set on a move to Real Madrid, Sky Sports News understands.

giphy.gif

Ајде уште за Бејл да пробат остана. :tapp:

Да почекаме до вечер да видиме што ќе се случи иако не сум оптимист дека ќе се земе квалитетен играч. Со моменталниов ростер сме тука некаде со Челзи, Евертон па и Волвс.

Јас знам дека е забавно да се диса кој стигне од играчиве ама претерувате со МекТоминеј. Ако не гледате кај него напредок одете на очно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom