Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

55690688_10156451587297746_6308691025154015232_n.jpg

Некое инфо за Линделоф? Го нема ни на клупа...
Татко стана некни, по закон се добиваат слободни денови

Дечки, имам 2 оригинал тренерки, горен дел, L големина, од официјалниот шоп. Ако има некој заинтересиран, пред да ги пуштам по огласи, нека пише. Мене ми се големи и затоа ги продавам. Вториот е slim fit. Црвениот е 2700 денари, црниот 5.500.

GyGVW8e.jpg

1zWHvZs.png

ова се бараше, без многу комплицирање да се поентира

Sent from my iPhone using Tapatalk

Гнидава Фостер да бранеше за нас како што бранеше против нас немаше ни да има потреба да се купува Де Геа.

На почеток на натпреварот Погба, Херера и Матиќ се натпреваруваа кои повеќе топки ќе предаде...

Шо не успеа да погоди од 5 метра пас за Рашфорд што ке беше асистенција, а потоа му даде топка со очи на 30-40 метри...

Шо не успеа да погоди од 5 метра пас за Рашфорд што ке беше асистенција, а потоа му даде топка со очи на 30-40 метри...

Шо е супер, го има фудбалското во нозете, само што нема развиена офанзивна фудбалска интелегенција. Колку пати излегувал сам и наместо остар опасен центаршут се одлучувал за некоја глупост.

Искрено многу лошо го почнавме мечот со Мата поставен десно. Увиде Оле и му даде фри рол зад Марсиал и Рашфорд. Штета што Мата е се побавен и побавен, инаку има одличен инстинкт кога да даде топка и кога да втрча.

Не е повреден, дете има, пишав погоре :)))

Шо е супер, го има фудбалското во нозете, само што нема развиена офанзивна фудбалска интелегенција. Колку пати излегувал сам и наместо остар опасен центаршут се одлучувал за некоја глупост.

Искрено многу лошо го почнавме мечот со Мата поставен десно. Увиде Оле и му даде фри рол зад Марсиал и Рашфорд. Штета што Мата е се побавен и побавен, инаку има одличен инстинкт кога да даде топка и кога да втрча.
Гледај му ги пасовите од прва на Мата и тајмингот и просторната компонента на тие пасови. Неколку пати ми идеше на ум да беше ова во играта на Барса или Сити, 75% веќе ќе беше шанса за гол. Ама то је то, ние играме друг фудбал сега засега......

Ако планираат да играат вака против Волфс ...

Каква несериозност покажаа на крај, Оле треба да пушта фенот сега во соблекувална.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom