Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Остави го колегата, ајде стави анкета да си гласате од фан клубов:D, некако ме занима да го видам резултатот. И нормално уште похрабро со опцијата да биде видливо кој за што гласал :icon_mrgr:

Оди на фб напрај анкета ако те интересира толку.

Остави го колегата, ајде стави анкета да си гласате од фан клубов:D, некако ме занима да го видам резултатот. И нормално уште похрабро со опцијата да биде видливо кој за што гласал :icon_mrgr:
Не можам да ставам анкета затоа што сум на мобилен. А и да ставам сигурно нема да гласаат само од наш фан клуб а како второ анкети на форум ми се небитна работа, две дали имам ставено од кога сум модератор, по постови кој прати и сам може да забележи каква е атмосферата во било која тема. И да, во право е @ManUtdChampions новиов договор му е за да се осигура некој дека летово нема ПСЖ да го собере и ќе му биде доделена и наредната сезона ама и таа ништо не направи, секако ќе јаде корпа. Посекако периодов нема на лагер некој нормален. Ете наредно лето здравје Конте ќе лапа корпа, ќе си дојде тука :icon_mrgr:

Оди на фб напрај анкета ако те интересира толку.

Така е муабетот демек ме интересира, стоп иронични предлози. Секако сте многу членови што ве има тука, не сте 5-6 души. Само дадов предлог, без нервози.

Сите го плукаа, ама сега на ептен добар дел им е влезен под кожа, затоа што тоа си е Мурињо, и добар е во тоа. Некои дури и се заљубени. Ама за да не испадне дека толку брзо скроз го смениле мислењето, не би признале. Дури може и самите си се лажат дека не е така :LOL:

Еве, и без анкета ќе ја решиме дилемата, сите сме за Мурињо да продолжи. Среќни? Страшно.

Сите го плукаа, ама сега на ептен добар дел им е влезен под кожа, затоа што тоа си е Мурињо, и добар е во тоа. Некои дури и се заљубени. Ама за да не испадне дека толку брзо скроз го смениле мислењето, не би признале. Дури може и самите си се лажат дека не е така :LOL:

Projecting much?

Донев колку се секира за фановите на Јунајтед и за нивните финансии...:pos:

Не можам да ставам анкета затоа што сум на мобилен. А и да ставам сигурно нема да гласаат само од наш фан клуб а како второ анкети на форум ми се небитна работа, две дали имам ставено од кога сум модератор, по постови кој прати и сам може да забележи каква е атмосферата во било која тема. И да, во право е @ManUtdChampions новиов договор му е за да се осигура некој дека летово нема ПСЖ да го собере и ќе му биде доделена и наредната сезона ама и таа ништо не направи, секако ќе јаде корпа. Посекако периодов нема на лагер некој нормален. Ете наредно лето здравје Конте ќе лапа корпа, ќе си дојде тука :icon_mrgr:

Нормално дека не е нешто битно, онака пошо сте сепак многу тука во тој фан клуб па затоа предложив кога го поставив прашањето за дали сте за тоа и ми текна на анкета, а инаку во право си за тоа, ќе се умешаат и од другите фан клубови :D

Не сфаќам која е таа заљубеност по Мурињо кога сем доскочицата што му ја уфрли на Конте дека местел зш ептен беше волеј, другото го немаме ни постирано во фан клубов од него во позитивна конотација, само ајде. Напротив, никој од нас нема сменето мислење за него, може ќе се согласи некој дека треба да му се даде уште една сезона ама дека некој од нас ќе ви порекне дека е тежок циган, шанса нема. Само кога го зборевме тоа бевме hejterii nie murinjo tie moyes poaren bil hhhhhh ликови, кога го ругаме тука лајкови ни се ставаат, а сега испаѓа под кожа ни влегол.

Лол, со Дноев се докажуваш..

Миќко сака ептен да се нафатира.

Сака Раиола да извади максимум што може, нема лутење ни кон него ни кон Микитарјан.

Јас не знам што да кажам за Мурињо. Што се однесува до изборот на играчи и трансферите што ги прави, скоро е перфектен. Што се однесува до играта која ја поставува, далеку е од перфектен. Прво си купува Ферари, потоа го вози како Југо 45.

Не можиш уште да го прежалиш, јасно ни е тоа на сите. Од 24 часа во денот, 25 само во Јунајтед ти е умот. Знам дека потсвесно си за нас, ама не признаваш.:icon_lol:

Така е муабетот демек ме интересира, стоп иронични предлози. Секако сте многу членови што ве има тука, не сте 5-6 души. Само дадов предлог, без нервози.

Брат, со сета почит кон тебе, не е ферски па дури и малку е глупаво туѓи фанови да доаѓаат на наш терен тука (нашиов фан клуб) и да не тестираат за таква тема.

Колку и да звучи лудо, гарантирам дека мнозинство овде сме за Мурињо да остани. Од мене ја има вторава сезона да се докажува да го почне враќањето на Јунајтед. Доколку го помини тој тест ќе има и конечно одобрување од моја страна. Очекувавме од него титула годинава, но се случи ваков Сити да ни е конкурент и не е нормално да не сме задоволни од тоа како оди сезоната за нас затоа што околностите (читај Сити) не ни дозволуваат да биде повидлив напредокот во споредба со минатите 4 сезони. Јас се радувам најпрво што веќе полека почна да се гради една стабилност во тимот по 4 неуспешни сезони од пост САФ ерата, што е многу важен сегмент за еден тим. Но не сме заљубени во Мурињо затоа што има многу лоши навики и негативности како менаџер кои не пречат (неговата дефанзивност и претпазливост наспроти експлозивноста и ризикувањето на кои бевме научени под САФ). Да резимирам на кратко, мнозинство сме за да остани затоа што нема моментално достапна алтернатива која би го подобрила моменталниов Јунајтед и би го кренала на повисоко ниво. Таа е реалноста и секој друг одговор би го ставил во равенство со експеримент кој би бил доста ризичен (враќање на патеките од ерата на Мојс и ЛВГ).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom