Че се изнервира сите ќе ги покољаЕве нека стави анкета @Ilumious ако сака и нека си гласаат само од фан клубот нивни да ги видиме резултатите![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Че се изнервира сите ќе ги покољаЕве нека стави анкета @Ilumious ако сака и нека си гласаат само од фан клубот нивни да ги видиме резултатите![]()
Остави го колегата, ајде стави анкета да си гласате од фан клубов, некако ме занима да го видам резултатот. И нормално уште похрабро со опцијата да биде видливо кој за што гласал
![]()
Не можам да ставам анкета затоа што сум на мобилен. А и да ставам сигурно нема да гласаат само од наш фан клуб а како второ анкети на форум ми се небитна работа, две дали имам ставено од кога сум модератор, по постови кој прати и сам може да забележи каква е атмосферата во било која тема. И да, во право е @ManUtdChampions новиов договор му е за да се осигура некој дека летово нема ПСЖ да го собере и ќе му биде доделена и наредната сезона ама и таа ништо не направи, секако ќе јаде корпа. Посекако периодов нема на лагер некој нормален. Ете наредно лето здравје Конте ќе лапа корпа, ќе си дојде тукаОстави го колегата, ајде стави анкета да си гласате од фан клубов, некако ме занима да го видам резултатот. И нормално уште похрабро со опцијата да биде видливо кој за што гласал
![]()
Оди на фб напрај анкета ако те интересира толку.
Сите го плукаа, ама сега на ептен добар дел им е влезен под кожа, затоа што тоа си е Мурињо, и добар е во тоа. Некои дури и се заљубени. Ама за да не испадне дека толку брзо скроз го смениле мислењето, не би признале. Дури може и самите си се лажат дека не е така![]()
Не можам да ставам анкета затоа што сум на мобилен. А и да ставам сигурно нема да гласаат само од наш фан клуб а како второ анкети на форум ми се небитна работа, две дали имам ставено од кога сум модератор, по постови кој прати и сам може да забележи каква е атмосферата во било која тема. И да, во право е @ManUtdChampions новиов договор му е за да се осигура некој дека летово нема ПСЖ да го собере и ќе му биде доделена и наредната сезона ама и таа ништо не направи, секако ќе јаде корпа. Посекако периодов нема на лагер некој нормален. Ете наредно лето здравје Конте ќе лапа корпа, ќе си дојде тука![]()
Сите го плукаа, ама сега на ептен добар дел им е влезен под кожа, затоа што тоа си е Мурињо, и добар е во тоа. Некои дури и се заљубени. Ама за да не испадне дека толку брзо скроз го смениле мислењето, не би признале. Дури може и самите си се лажат дека не е така![]()
Така е муабетот демек ме интересира, стоп иронични предлози. Секако сте многу членови што ве има тука, не сте 5-6 души. Само дадов предлог, без нервози.