Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Марсијал, МекТоминај, Фелаини, кој било нека влезе само да излезе Мики. Секоја топка ја губи, лош пас, многу исплашен е. Добри беа слободните, ова на Рашфорд уште не ми е јасно како го утна. Се бранат со 9 души у средина овие, и пак по средина пробуваат...

Која несреќа е Ерера, дечкото е апсолутно спремен за трансфер. Добар Шо.

За кој к_р го купуваа Лукаку кога го имаа Лингард. Детево може е на дроги ама Лукаку вода може да му носи последниве 2-3 месеци.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ваљда зошто сите играчи да ти се во форма и да играат на највисоко ниво е невозможно

Рашфорд се изнаутиња за сите пари, толку ми е одмилен ич нејкам да го глеам.

Лукаку гол и асистенција.Лабаво:cool:[DOUBLEPOST=1515191660][/DOUBLEPOST]:cautious::eek::oops:

Инаку Лук Шо е за пофалба, одлично игра, во одлична кондициона форма е, дефазивно е изненадувачи одличен, уште набацувањата да ги научи.За брзината не треба да се збори.

Последно уредено:
Се ок ама Микитарјан жити мене иди тестирај нуклеарни оружја во Ерменија, Казахстан таму, не замарај дека знаеш фудбал да играш.

Се ок ама Микитарјан жити мене иди тестирај нуклеарни оружја во Ерменија, Казахстан таму, не замарај дека знаеш фудбал да играш.

Јас пак очекував после ова полувреме да е готово со него во Јунајтед зошто братот од Септември месец ништо не игра.

Инаку Марсијал јак е
DS0MW_sXkAAarcA.jpg:large

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom