Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Знам што сакаш да кажеш,ама на погрешен начин го правиш тоа.
Инаку,постот е таман за во најглуп пост на денот,месецот,годината. :D

Исто е ко ние на сити Мики да им го нудиме со надеж дека ќе го воскреснат.

Ни Лукас не треба да се земе, камоли Волкот. Како што кажаа, поарно тој Малком нека го земат, барем талент е.

Ние со филозофијата и резултатите последниве години воопшто не сме за фалење дека сме нешто подобри од Арсенал. Или ние од големото добро утро сме, потценување е да не се земе ѕвезда, пошто многу аир видовме од нив. Ако продолжиме вака, како последниве години, никој подобар фудбалер веќе и нема да сака да потпише за црвениот манчестер. Ќе остане само бледа сенка на славното минато.[DOUBLEPOST=1515102407][/DOUBLEPOST]
Исто е ко ние на сити Мики да им го нудиме со надеж дека ќе го воскреснат.
Па не секој може да се снајде секаде. Мики слаб да не беше во Борусија? Поради тоа што таму го покажуваше и го зедоа кај нас ама еве се посра. Ако се врати назад сигурно ќе биде подобар него во манчестер. Едноставно не му лежи на секој фудбалер играта што се игра во ПЛ, но тоа не го прави слаб фудбалер генерално.

Ние со филозофијата и резултатите последниве години воопшто не сме за фалење дека сме нешто подобри од Арсенал. Или ние од големото добро утро сме, потценување е да не се земе ѕвезда, пошто многу аир видовме од нив. Ако продолжиме вака, како последниве години, никој подобар фудбалер веќе и нема да сака да потпише за црвениот манчестер. Ќе остане само бледа сенка на славното минато.[DOUBLEPOST=1515102407][/DOUBLEPOST]
Па не секој може да се снајде секаде. Мики слаб да не беше во Борусија? Поради тоа што таму го покажуваше и го зедоа кај нас ама еве се посра. Ако се врати назад сигурно ќе биде подобар него во манчестер. Едноставно не му лежи на секој фудбалер играта што се игра во ПЛ, но тоа не го прави слаб фудбалер генерално.

Aко почнат да земаат играчи ко Волкот, веќе се бледа сенка на славното минато.

За десно крило според мене Заха би бил добар избор. Мислам дека имат талент во него за да успее во Јунајтед, само првото доаѓање му беше во многу незгодно време за клубот.

Мхм, баш ќејф беше за гледање таа сезона :) Животот ми се скрати од нервози. Да не се лажеме, еден куп победи од таа сезона личеа на овие денес, само што како што пишав, носталгијата може да биде многу заебана работа.

Каслс пишал дека Јунајтед ги скаутира интензивно Тиерни од Селтик и Сесењон од Фулам левиот бек, не оној во ВБА што играше. Само што левата бековска позиција би се засилила на лето бидејќи Шо покажал знаци на живот месецов. За Интер, Реал, Челзи не ми текнува баш ама не памтам Мурињо вака да улагал надеж во некој млад играч и да му простува 200 глупости. Се надевам дека гомнаров нема да се глупира вториот дел од сезонава и ќе почне да игра како што се очекуваше да игра.

United are believed to have cooled their interest in signing a left-back amid Shaw and Ashley Young's form but will continue to monitor Tottenham's Danny Rose, having also shown interest in Celtic youngster Kieran Tierney and Fulham teenager Ryan Sessegnon.

A left-back is not regarded as a priority for United in the January transfer window and the M.E.N. revealed Mourinho covets a central midfielder and a winger.

п.с. Матиќ, ДДГ и Џонс одмараат за вечер, потврдено.

Дека нас ни требаат играчи за на клупа а не за во стартни 11. :icon_mrgr:
Па секако не рачунам на него сериозно, а и на зима нема што да се бара нешто сериозно, каков што сме тим ние не плаќаме многу на зима, а овој е добар бек ап, онака мотор за после 55-60 минута..

DSzFg9vW4AAdzwE.jpg:large

Миктаријан колку е некорисен човече...директен пас у нозе им даде за контра...

Миктаријан колку е некорисен човече...директен пас у нозе им даде за контра...
И продолжува со центашутевите од Саутемптон.

Не знам дали се дупчи со нас или до толку е паднат.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom