Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

На Гризман мислам дека му е иста откупната клаузула од 100м.

Гризман за 100, Санчез на фри и Бејл за 100 и ај наздравје. :icon_lol:

---------------Лукаку------------
-Санчез-Гризман-Бејл-
-------Матиќ-------Погба----

:vozbud::vozbud:

Последно уредено:
Јас не го сакам Санчез. Не викам дека е лош играч, топ си е, да не се разбереме погрешно, ама на која позиција ќе игра? Доста Марсиал и Рашфорд ги имаме таму, дури тогаш хаос ќе настане на таа позиција.

Вака моментално составот си е одличен, освен на десно крило и лев бек. Јас ептен сакав Марез да се пазари, ептен покреативни ќе бевме во напад, башка немаме никакво десно крило. Вака со Мата и Мики како лажни крила, 10ки, штознам јас, доста се гушиме во нападот по таа страна. Настрана тоа што е ептен себичен во Лестер, мислам дека доста добро ќе легнеше кај нас, друго е кога имаш еден куп поквалитетни играчи покрај тебе. За лев бек ќе чекаме што ќе биде со Шо, ако успее да си ја врати формата ќе биде одлично, a со Блинд и Дармиан ќе имаме стресови секоја утакмица.

59a8761af0a83.jpg

Лукаку хет-трик против рекреативцине од Гибралтар, не знам ни зошто го трошеле.

Лукаку хет-трик против рекреативцине од Гибралтар, не знам ни зошто го трошеле.
Пак шутираше пенал и погодете каде шутна :)

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Санчез може да се земе фри преку зима, и онака ке може да игра во ЛШ :sneaky:
Може да се договори, не да се земе.
Пак шутираше пенал и погодете каде шутна :)

Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Баш го гледав и голманот некако ептен глупо се фрли, подобар голман можеше да го одбрани. Мора да повежба тоа.

Се ок Погба ама нема конструкција на тело за да ги праи бразилските. Ко шестар за на табла му се нозете. Затоа една од 10 фори му проаѓа а другите обавезно паѓа или ја губи топката. Да пребаци некој и да претрча ок да, али еден на еден дриблање е мука да го гледа човек.

Сликана со Теон Грејџој на Арсенал стадионот е нешто најако во трансфер периодот :))) ги утепаа:))

Се ок Погба ама нема конструкција на тело за да ги праи бразилските. Ко шестар за на табла му се нозете. Затоа една од 10 фори му проаѓа а другите обавезно паѓа или ја губи топката. Да пребаци некој и да претрча ок да, али еден на еден дриблање е мука да го гледа човек.

Сликана со Теон Грејџој на Арсенал стадионот е нешто најако во трансфер периодот :))) ги утепаа:))
Актерот што го глуми Тион е навивач на Арсенал.

Кога се очекува да се врати Ибра?
Негде октомври, ноември ама само карлинг куп ќе игра на почеток, ЛШ сигурно нема, кажа Мурињо.

И кој кого направи магаре овде. Потроши цела минута на екипата, во обид да направи нешто налик на дриблинг, за на крај да ја изгуби за малце. Заради вакви глупости не ми е баш омилен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom