Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Прашање е само на цифра.

[DOUBLEPOST=1500599207][/DOUBLEPOST]Пошо апидрон има ден на жалост...

Која будала е уште будна?

20229221_10154954856837746_5099041324546644830_n.jpg

Последно уредено:
Прашање е само на цифра.

[DOUBLEPOST=1500599207][/DOUBLEPOST]Пошо апидрон има ден на жалост...

Која будала е уште будна?

20229221_10154954856837746_5099041324546644830_n.jpg

Ај да го видиме 100милионскиот ѓуптин напред.

Динамична утакмица. Мики ептен слаб. Смолинг имаше Џонс момент.

Генерално, многу поактивна игра од оној очобол со Солт Лејк.

Штета што Сити не се комплетни.

Одличен финиш од Лукаку при голот, изгледа Погба му асистираше. Рафорд беше изеден од Вокер првите 20тина минути, после се сменија со Лингард и при првата шанса погоди. Херера и Валенсија се во форма уште во Јули, а Де Геа е страшен, најдобар голман на свет дефинитивно.

Линделоф ми е малце несигурен досега, а оној Робертс го направи мајмун Блинд 2-3 пати. Идиотите иначе маваат ко да се игра финале ЛШ. Ќе видат во второ кога ќе влезе Фелаини. :D

Активно е, ама се гледа дека повеќето не се у форма и воиграни.А и судејки според играта, нема напредок од лани што е страшен минус(зборам за пристапот и слично).

Лингард и Мики заедно кога играат ми е преплет црева не знам како не научи Мурињо сега, Рашо го изеде на почетокот од Вокер ама се избалансира со смената десно.Погба не беше многу присутен психо-физички, Линделоф за сега не ми изгледа многу сигурен според игриве што ги пружи.Блинд си има маки со робертс, а лукаку освен голот мирен.Имаше еден мајсторски потег и асистенција ама Лингард сјеба работа.

Само Ерера и Валенсија ме бендисуваат за сега, Смолинг игра ок освен таа ситуацијата кај што се сопна.Инаку срединана е широк сокак ...

Пуштив од 65 негде и Погба ги игра како мали деца. Ќе почекам подолг хајлајтс денов

Не ми се верува дека Лингард изигра 77 мин на мечов. Дечкото нема никаков придонес, нула, ништо, нада. Фелаини подаде повеќе топки на играчи на Сити, од што подаде на играчи на Јунајтед. :icon_mrgr:

Глупиве американци пак, во 70та минута ги вртат доле на таа лентата стартните тимови, а 80% од играчите веќе не играат. И така читам кај Сити Vincent KOMPANY, Sergio AGUERO, Kevin DE BRUYNE.. И доаѓа Fernandinho FERNANDINHO :pos::pos:

Не ми се верува дека Лингард изигра 77 мин на мечов. Дечкото нема никаков придонес, нула, ништо, нада. Фелаини подаде повеќе топки на играчи на Сити, од што подаде на играчи на Јунајтед. :icon_mrgr:

Глупиве американци пак, во 70та минута ги вртат доле на таа лентата стартните тимови, а 80% од играчите веќе не играат. И така читам кај Сити Vincent KOMPANY, Sergio AGUERO, Kevin DE BRUYNE.. И доаѓа Fernandinho FERNANDINHO :pos::pos:

првите букви мали ги пишуваа и денес и прошлиот пат со солт лејк, kYLE wALKER vINCENT kOMPANY ... Или имаа уште една грешка, Ромеро за Џонс, Де геа за Линделоф итн.

Инаку кој момент беше пречкава, ја искрши чоече.Ми се свиѓа килер инстинктот кај Лукаку, голот што го даде, имаше една офсајд ситуација пречкава итн.Не мисли многу ја пуца, и што е добро пуца прецизно.

2011987802364874
[DOUBLEPOST=1500611100][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Ромелу ЛуДаку [emoji14]

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Линделоф сега за сега не ми прави мерак, како првпат да го ставиле во одбрана делува. Некако не се снаоѓа баш најдобро. Да се надеваме дека ќе Се смени тоа во наредните Натпревари. Инаку Мики и Мата, ги нема цела утакмица и само ќе воскреснат со некоја асистенција или гол. Нека продолжи Лукаку со ваква игра и понатаму и би можеле да се надеваме на 1-2 место у Премиер...

Абе Лукаку ја закопа од агол со лева, нели за потпирање му служела? И нели спор како трактор бил?

Одлично одиграа Лукаку и Рашфорд мислам дека ќе бидат одлично дуо. Додека Лингард се гледа дека не му е место во тимот како нашиот, против Ла Галахси и оној кинескиот тим не беше лош ама тие екипи не се на рангот дури и на тимови како Њукасал и Хал во Премиер лига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom