Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

On this day, 15 years ago; Rio Ferdinand joined #mufc from Leeds for around £30m

DFVYAtyXYAIJJA0.jpg:large

Дај Боже ова да е точно ама Вајт е докажан булшитер, затоа и се мислев дали да пастирам.

Прочитав некаде дека сме имале 3 бида за купување на Даер, 25, 35 и овој, 40 милиони, како последен.

Прочитав некаде дека сме имале 3 бида за купување на Даер, 25, 35 и овој, 40 милиони, како последен.
Матиќ е позрел и играч кој има ПЛ искуство и два пати ја освоил лигата, од другата страна Даер е поверсатилен, помлад, јако рока слободни и го гледаат како нареден капитен на Англија. Не би имала против било кој од нив двајца.

Може и двацата , ке си најдат место !

Матиќ е позрел и играч кој има ПЛ искуство и два пати ја освоил лигата, од другата страна Даер е поверсатилен, помлад, јако рока слободни и го гледаат како нареден капитен на Англија. Не би имала против било кој од нив двајца.
Немам ништо против играчов, али ова иден капитен на Англија ми е ептен познато и e се збори така само да дува цена. :D

Немам ништо против играчов, али ова иден капитен на Англија ми е ептен познато и e се збори така само да дува цена. :D
Зар им треба плус дување цена на Тотенхем, најголемиот проблем е да го натераш Леви да ти продаде играч :icon_mrgr: ама чим за преварана Вокер им извади на Сити 50, каде одиме ние со 40 за Даер, не знам.

Пре би Фабињо, едноставно, медиумскиов притисок што се ствара за Англискиве играчи е страшен, странциве некако се шлепаат.

Немам ништо против 3цата. Дефанзивно се одлични, со топка Фабињо ми е најспретен некако но Матиќ е најискусен пак.
Оставам на управата да процени кој е најдобро решение. : D

Ме радува тоа што Жозе според муабетот го прашал дали искрено сака да си оди и нели рече парафразирано, ја отворив таа врата но според фидбекот видов дека одговара да остане затворена. Шанса Бивис и Батхед сезонава уште некој трофеј да си запишат во CV.

Шанса Бивис и Батхед сезонава уште некој трофеј да си запишат во CV.
Kај ти текна на бивис и батхед ахахахахах :D (најбоља анимирана ретардирана серија некогаш снимена)
beavis-and-butt-head-bff.jpg

Никогаш не сум бил импресиониран од Даер, едноставно нема ништо посебно во него. Матич без разлика што е постар мислам дека е илјада пати подобра опција.

Стартниот сосотав против Реал ѕа вечер. Интересен тим, сега очекувам Переира да игра АМФ која мислам е негова најдобра позиција баш да видиме како ќе одигра против Реал.
DFcfA9XXsAMqDm0.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom