Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Матиќ е позрел и играч кој има ПЛ искуство и два пати ја освоил лигата, од другата страна Даер е поверсатилен, помлад, јако рока слободни и го гледаат како нареден капитен на Англија. Не би имала против било кој од нив двајца.Прочитав некаде дека сме имале 3 бида за купување на Даер, 25, 35 и овој, 40 милиони, како последен.
Немам ништо против играчов, али ова иден капитен на Англија ми е ептен познато и e се збори така само да дува цена.Матиќ е позрел и играч кој има ПЛ искуство и два пати ја освоил лигата, од другата страна Даер е поверсатилен, помлад, јако рока слободни и го гледаат како нареден капитен на Англија. Не би имала против било кој од нив двајца.
Зар им треба плус дување цена на Тотенхем, најголемиот проблем е да го натераш Леви да ти продаде играчНемам ништо против играчов, али ова иден капитен на Англија ми е ептен познато и e се збори така само да дува цена.![]()
Ме радува тоа што Жозе според муабетот го прашал дали искрено сака да си оди и нели рече парафразирано, ја отворив таа врата но според фидбекот видов дека одговара да остане затворена. Шанса Бивис и Батхед сезонава уште некој трофеј да си запишат во CV.
Kај ти текна на бивис и батхед ахахахахахШанса Бивис и Батхед сезонава уште некој трофеј да си запишат во CV.