Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Има опции за поискусни стопери. Пример Фонте од Сотон, Rami од Монако, Гарај...
Ненормално е како се одделува Мики по квалитет од другиве. 2-3 топки што стигнаа до него, се обиде да ги даде во празно.

Нешто што за Мата, Ерера, Швајни се мисловна именка.
Мики лани го напрај Обамејанг играч вреден 70м евра. :D
Од тоа што го гледав Дортмунд лани, на секој гол на "царот", имаше уште два-три промашени зицери.

Сериозно? Ти најде да зборуваш за нивото на дискусијата? Се припојави од нигде никаде и на основа на половина одгледано полувреме заклучи дека Манчестер нема да го биде годинава? Половина одгледан натпревар против силна екипа, на терен кој личеше на ораница, натпревар кој на повеќето играчи им беше прв настап во новата сезона, каде што Бејли и Мики веројатно не им ги знаат имињата на повеќето соиграчи, и каде што Мурињо нешто свое си експериментира (Депај на шпиц на пример).

И ти тука заклучи дека Манчестер не го бива. И зборуваш за ниво на дискусија. Оди мочни олесни се, жити леб.
Тоа што не пишувам не значи и дека не ве читам. 2 пати пишав и 2 пати локалните шерифи на темава, like you, ми дадоа дознаење дека нивното мислење се вреднува над сите , и дека секој што мисли поинаку од нив, добива маалска воспитна у стил "оди мочни олесни се, жити леб" .
Ораницата на нас ни пречеше а нив не... ок. Беји и Мики не ги знаат новите соиграчи, а 8-те НОВИ играчи што беа у Дортмунд се познаваат многу добро со останатите... хммм добар заклучок. На нас ни е прв настап у новата сезона, додека пак Дортмунд без престан игра пријателски цело лето... 2 натпревари има више одиграно од нас (ако тие 2 вршат голема разлика свака им част). Ама битно Мурињо експериментира, ги воигрува Беји и Мики, додека Тукел/Тушел, како и да се вика, 8-те играчи што му ги донесоа се воиграни и на сите им ги знае местата кој каде ќе биде.

Заклучок. Што ми текна да почнам пак да пишувам, да пробам да дадам свое мислење? Седи си, читај ги шерифите што пишуваат, не влегувај у конверзација со нив бидејќи не вреди да трошиш сила на започнување квалитетна дискусија.

Over and out...

Јас незнам што се карате.втор натпревар му е тоа на Мурињо.
Чекајте малце,да се уиграат играчите да го запознаат Мурињо и неговата тактика,и на крај краева немаше никој од првиот тим осве Мики.

Кога ќе си дојдат сите од одмор се ќе си е на свое место.

И уште нешто, Слаткарот уште не го давам,после ќе нема за кого да јадете слатки... :свиркам:

Вајденфелер, Обамејанг, Бендер, Сократис, Кагава, Шмелцер, Кастро, кај ги изброја братов 8 нови не ми е јасно. Освен ако не влегле у второ полувреме коа веќе имаше Борусија убедливо водство.

Вајденфелер, Обамејанг, Бендер, Сократис, Кагава, Шмелцер, Кастро, кај ги изброја братов 8 нови не ми е јасно. Освен ако не влегле у второ полувреме коа веќе имаше Борусија убедливо водство.
8 вкупно нови играчи имаат. 2 им играа од прво полувреме( Роде и Дембеле) и второ влегоа уште 3 ( бартра, Мор, и Мерино). Тоа е најмалце битно. Сакав да кажам дека тоа што имаме 2 нови играчи у тим, не значи дека треба да ни е сеедно за поразот од 4-1 од Дортмунд кои денес имаа во тимот 5 нови играчи...

Сериозно? Ти најде да зборуваш за нивото на дискусијата? Се припојави од нигде никаде и на основа на половина одгледано полувреме заклучи дека Манчестер нема да го биде годинава? Половина одгледан натпревар против силна екипа, на терен кој личеше на ораница, натпревар кој на повеќето играчи им беше прв настап во новата сезона, каде што Бејли и Мики веројатно не им ги знаат имињата на повеќето соиграчи, и каде што Мурињо нешто свое си експериментира (Депај на шпиц на пример).

И ти тука заклучи дека Манчестер не го бива. И зборуваш за ниво на дискусија. Оди мочни олесни се, жити леб.
Истово и кај нас беше лани, изгубивме 3-4 пријателски и одма разебаа се живо и диво, а тимот скоро цел ни беше нов, мислам имавме 10 нови играчи земено, не ме фаќај за збор. Одма Манчини оди си, ова она, за после да им се затнат муцките со стартот од 5-0-0. Јас Мурињо не го памтам ко тренер кој влага all in на пријателските, нормални ми се вакви резултати, а нарочито денеска очекував вакво нешто кога го видов стартниот состав. Без потреба се паничи, затоа што како прво играчите не се на физичкиот максимум во моментов, а како второ имаат нов тренер, нов систем на работа, буквално се менува се во клубот.

8 вкупно нови играчи имаат. 2 им играа од прво полувреме( Роде и Дембеле) и второ влегоа уште 3 ( бартра, Мор, и Мерино). Тоа е најмалце битно. Сакав да кажам дека тоа што имаме 2 нови играчи у тим, не значи дека треба да ни е сеедно за поразот од 4-1 од Дортмунд кои денес имаа во тимот 5 нови играчи...
Не треба да ни е сеедно, ама па не треба ни да се трескаме од земја. Дортмунд играше со скоро цела прва постава, Роде е шваба, какво прилагодување му треба? Додека од друга страна Јунајтед играше со ајде што беше слаб состав, па уште и фалеа пуно играчи. А и новите (Златан, Бејли, Мики) сите од друга лига дојдени, на сите ќе им треба прилагодување.
Овие подготвителни натпревари не треба да бидат показател каква ќе биде сезоната. Прв од такво значење треба да биде оној против Лестер во Комјунити шилд. Тој натпревар мора да се добие, чисто да им се испрати порака на останатите дека нема заебанции оваа сезона.

Знам, ама многу е тешко да доведеш квалитетен фудбалер кој од старт ќе знае дека ќе биде резерва во тимот. Јас мислам дека Џонс може да одигра многу подобро од ова денес. А и Блинд и некој од младите можат да покријат ако згусти. За Рохо одамна кажав дека нема место во Манчестер, ниту како штопер, ниту како лев бек. Како штопер најмалку.
Не мора да значи, Мурџо одсекогаш си поштувал постара односно поискусна одбрана, баш ме зачуди што уште не донесе некој 30+ годишен штопер. У Реал на пример, одма си го собра Карваљо, наводно ќе го планираше за 3-4та опција арно ама стариот едно време и стандарден првотимец испадна.
Ја мислев дека уште одма ќе тргне по Миранда ама ништо од тие шпекулации што се појавија при крајот на минатата сезона. До душа и скап е нашиов.
За ситни пари може да си донесе некој искусен ко што напишаа погоре, Гарај, Рами коишто со трчање ќе се сполетаат до Манчестер да бидат резерви, ако продужи вака да се глупира Џонс идиотот. А и Смолинг не е Фердинанд па да не може никој да му фати место, до душа никој од одбранава не ми делува ко да има зацементирано прва постава.

нз колку е точна изјавава ,се врти по твитерот
Zlatan: "All I'm hearing is Pogba is too expensive, this and that, well, my jersey sales alone will pay for Pogba."

топ

Последно уредено:
Она што сакам да се деси е носот да ги ишамара примадоните на наредното куропецање на терен. На рунката мајагери у кељаица да не може да се опраи пола сезона пошто неможам да го гледам. Другата боранија ако не ја среди Мур не би требало да се надеваме на успех.

Она што сакам да се деси е носот да ги ишамара примадоните на наредното куропецање на терен. На рунката мајагери у кељаица да не може да се опраи пола сезона пошто неможам да го гледам. Другата боранија ако не ја среди Мур не би требало да се надеваме на успех.
напротив ке видиме различен Руни од лани, кај него мн влијае ситуацијата у клубот

Sent from my iPhone using Tapatalk

Оставете вие што се зафркават како некои играчи ни се 'украдени', за кои не ни имало интерес, ама ако сега Реал го зема Погба пред Јунајтед.. има да го јадеме реметот заслужено :D[DOUBLEPOST=1469269320][/DOUBLEPOST]Варела во Ајнтрахт на позајмица

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom