Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

И онака е актуeлна Покемон.

Just buy them all :pos:

Мурињо се приклучува во битката за Стоунс,според The Times.
Ако е точно и ако трнгеме по Стоунс значи дека Мурињо или не верува во Баили/Смолинг или планира од Баили да прави десен бек. Но не ми се верува да дадеме уште 50 милиони за играч покрај 100-ката за Погба која најверојатно ќе ја дадеме зарем толку пари имаме за трошење :D.

Ништо опипливо нема на Тајмс за Стоунс а и да имаше, без екскурзии со мозокот ако може :)

B5BSVqH.png

Ако е точно и ако трнгеме по Стоунс значи дека Мурињо или не верува во Баили/Смолинг или планира од Баили да прави десен бек. Но не ми се верува да дадеме уште 50 милиони за играч покрај 100-ката за Погба која најверојатно ќе ја дадеме зарем толку пари имаме за трошење :D.

Не е до неверување работава, него ако се повреди еден од двајцата не сум сигурен дека има некој што ќе сака да го гледа Блинд ко штопер, Џонс не го ни рачунам.

Не е до неверување работава, него ако се повреди еден од двајцата не сум сигурен дека има некој што ќе сака да го гледа Блинд ко штопер, Џонс не го ни рачунам.
Па не верувам да дојде Стоунс (хипотетички) за да седи на клупа. Џонс и Блинд се сосема солидни играчи за ротација маа за прв избор не се реално.

А Стоунс може и десен бек да игра на пример.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Lugje, Stones ke bega vo City, ne e prasanje dali, tuku koga i za kolku tocno, Mur veke si dobi ball playing defender vo Bailly. Desno ke mu igra Darmian i toa strogo defanziva.

Sem Pogba, narednite transferi (ako gi ima sekako) ke bidat igraci za na klupa i toa ako nekoj drug posaka da si odi od ovie za rotacija, Blindovci, Januzovci...

13730997_10153899718957746_6794763178421307338_o.jpg

Човече, каква атлета е. Не ми е јасно како не може да ги искористи предиспозициите кои ги поседува на терен. Овој треба да јаде живи луѓе, а он не може да помине играч од типот на факинг Иванович од ланска сезона....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom