Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Gfycat линкови мислам дека не ги отвора од телефон, од ПЦ отворане ми го отвара линкот [emoji849]
Sent from my iPhone using Tapatalk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gfycat линкови мислам дека не ги отвора од телефон, од ПЦ отворане ми го отвара линкот [emoji849]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ако е точно и ако трнгеме по Стоунс значи дека Мурињо или не верува во Баили/Смолинг или планира од Баили да прави десен бек. Но не ми се верува да дадеме уште 50 милиони за играч покрај 100-ката за Погба која најверојатно ќе ја дадеме зарем толку пари имаме за трошењеМурињо се приклучува во битката за Стоунс,според The Times.
Фала, да си земeш поубави.со здравје да си ги носиш, топ изгледаат![]()
Ако е точно и ако трнгеме по Стоунс значи дека Мурињо или не верува во Баили/Смолинг или планира од Баили да прави десен бек. Но не ми се верува да дадеме уште 50 милиони за играч покрај 100-ката за Погба која најверојатно ќе ја дадеме зарем толку пари имаме за трошење.
Па не верувам да дојде Стоунс (хипотетички) за да седи на клупа. Џонс и Блинд се сосема солидни играчи за ротација маа за прв избор не се реално.Не е до неверување работава, него ако се повреди еден од двајцата не сум сигурен дека има некој што ќе сака да го гледа Блинд ко штопер, Џонс не го ни рачунам.
Nikogash.А Стоунс може и десен бек да игра на пример.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk