Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ако биде Мурињо, прво што ќе купува се бар двајца агилни и жилави за во среден ред, и бар двајца снажни и високи во одбрана. После тоа ќе се мисли за другите позиции.

Немам ништо против да земе и по двајца на овие позиции но ако останеме без десно крило и/или шпиц нема да да сметам дека сме имале успешен трансфер период.

Со Рашфорд и Марсијал напред добро одговара 4 4 2 дијамант формација. Со оглед на тоа што Руни ќе игра средина, имаме доволно средњаци. Тенки сме на други позиции. Сепак уште еден напаѓач ни треба за разновидност во тимот, десен бек и тоа што рековте т.е. десно крило и централен.
И кога ќе видиш све ни треба :D

Нема да е лошо ако пазарат уште еден играч во средината,иако и вака е сосема добро ако планират да го повлечат Руни во средината.
Штопер,десно крило и шпиц се must buy.Стоунс,Марез,Ибра.

Руни ни е едини играч што знае долга и прецизна дијагонала да даде ала Сколс, тука не го сметам Швајни, пошто ако шутне јако ќе се повреди! :)

Шнајдерлин знае да дели дијагонали, али мислам дека има наредба од горе да игра на кратки и сигурни пасови, сепак, Руни игра пред него, и има кој да му чисти гомцата ако утне пас. Морго ако заебе, одма контра.

Знае и Морган, за голот против Евертон во ПЛ видете каква топка прати до Мата. Само како што вика Видук, има наредба да не си зема за слобода, каква што ја имаат и 95% од тимот како што може да видиме.

Ќе мора да се пазари сепак во среден ред. За Керик се шпекулира дека нема да му се продолжи договорот што значи еден помалку во среден ред, Швајни не може да изигра повеќе од 15 меча, така да Шнајдерлин, Ерера и Фела плус Руни се на располагање што реално е сиромашен избор. Ренато ако пристигне, плус еден играч за таа позиција ќе биде топ.

Ќе мора да се пазари сепак во среден ред. За Керик се шпекулира дека нема да му се продолжи договорот што значи еден помалку во среден ред, Швајни не може да изигра повеќе од 15 меча, така да Шнајдерлин, Ерера и Фела плус Руни се на располагање што реално е сиромашен избор. Ренато ако пристигне, плус еден играч за таа позиција ќе биде топ.
Креативец овде меѓу овие не гледам или не треба ?

Мора да се искористат потенцијални киксови на сити/арсенал и нивниот меѓусебен дуел каде одговара еден да победи или нерешено за да гледаме лш догодина. Европа ни на памет не ми паѓа да гледам, испод ниво ми е.

Дај нека искочи некој на стадион со "Please Sign SAUL" парола... Еве на пример @Дон Џелатимус чинам сакаше да оди финалево да ги гледа. Убава прилика да остај впечаток. :D
Хахаха.. да го правам на постер? :D
saul.jpg

пс. Толку ме бива за фотошоп :D

Мора да се искористат потенцијални киксови на сити/арсенал и нивниот меѓусебен дуел каде одговара еден да победи или нерешено за да гледаме лш догодина. Европа ни на памет не ми паѓа да гледам, испод ниво ми е.
Да се молиме Сити да ја киксни со Сотон за кога ќе игра против Арсенал да им гори под нозе зошто ќе си ја наредат нерешено и ГГ.
Мада и да киксни Сити/Арсенал шанса нема се до кај ние да тепаме и то е то.

Доаѓа време за оној муабет дека неможе цела сезона да ни зависи од последните 4 утакмици. Ајде догодина појаки и со игра ради која сме го засакале тимот.

Арсенал едвај со тешки маки али ја добија утре мора да ги искинат лисиците :cujte:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom