Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Горе-доле за сумата која Ливерпул го купи Клајн.Во секој случај не е нешто превише за него,само да почекаме да официјализираат да не се радуваме за џабе...
Тоа би било 1,5 милиони фунти поефтино , Ливерпул го купи Клајн за 12,5 милиони фунти(17,5 милиони фунти) :D.

тАчно е тоа, накусо, прво друг тип на мускулни влакна се потребни за тој спорт кои се во помала маса кај афро народот. Втора работа е што имаат помало торзо а поголеми нозе. Папокот е на различен размер кај црнец и белец. Се наоѓа некој шо зема злато на Олимпијада, најчесто у штафета на Америка ама слабо ептен :Р
Јас имам слушнато дека еден пршлен помалку имаат ама ете не било тоа :D

Дармијан скоро готово, 16 милиони кеш плус 2 бонуси. Утре може да се официјализира.

Иначе мрш од Медел да не ви ебам тоа сакатиот Ван Перси :D

Кака, Жулио Цезар, Андреас Переира,Вандаир, Елано.... :cool:
Уште да беше мубетот нема белци фудбалери и таман ќе беше. :P
Јас имам слушнато дека еден пршлен помалку имаат ама ете не било тоа :D
Да, тоа влијае на големината на торзото :D
Доста трчаат како улави уште да пливаа кај ќе им беше крајот.

Впрочем и тоа е причината што нема многу повеќе познати фудбалери од Африка. Јаки и брзи има ама не можеле да ги фатат. :icon_mrgr:

Дармијан скоро готово, 16 милиони кеш плус 2 бонуси. Утре може да се официјализира.

Иначе мрш од Медел да не ви ебам тоа сакатиот Ван Перси :D
Не е Медел во никаква игра, си играат англискиве медиуми. Се бара купец за Робин и/или за Чичарито :)[DOUBLEPOST=1436306370][/DOUBLEPOST]
Лелелее фудбалериве што се ван UK и за кикирики да играат им е многу, првите година - две можеш и на плата да им заштедиш.

Последно уредено:
@Uli Hoeneß стиснал лајкче оти не оди во Баерн жабаров :D

Абе италијанец од кога сме немале во тим? Додуша и дали сме имале уопште првотимец италијанец, заебете ги ракометарот на Вардар и моторџијата.

@Uli Hoeneß стиснал лајкче оти не оди во Баерн жабаров :D

Абе италијанец од кога сме немале во тим? Додуша и дали сме имале уопште првотимец италијанец, заебете ги ракометарот на Вардар и моторџијата.
Македа, Петручи, Роси (добро овој е пола Гринго ) :D

Лелеле па за Роси кога ќе ми текне колку плачење имаше Фергусон кога го шитна :pos: Ќе се врател, немало да е нонстоп повреден, пази да не.

Македа, Петручи, Роси (добро овој е пола Гринго ) :D
Првотимец барам, за Македа и Роси пишав и јас. :D Петручи дали и има играно за првиот тим воопшто. :D

Првотимец барам, за Македа и Роси пишав и јас. :D Петручи дали и има играно за првиот тим воопшто. :D
Aко го рачунаш Масимо Таиби, замената на Шмајхел :icon_lol:

Ми се допаѓа ова со жабари во Јунајтед. И фино е што Ван Гал сака тимот да личи малце поевропски. Тоа ќе ни донесе предност во ЛШ. Само мора да најде некој баланс и за Премиер, мора да инвестира и во среден ред. Претенки со универзалци сме таму.

Незнам зашо не тргнете по Гундоган, топ играч според мене. А глеам никој не е заинтересиран

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom