R
red.devil
Гостин
Пеле, Роналдо, Ривалдо, Ромарио, Роналдињо.... ЧДБразилците не се црнци бе
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пеле, Роналдо, Ривалдо, Ромарио, Роналдињо.... ЧДБразилците не се црнци бе
Тоа би било 1,5 милиони фунти поефтино , Ливерпул го купи Клајн за 12,5 милиони фунти(17,5 милиони фунти)Горе-доле за сумата која Ливерпул го купи Клајн.Во секој случај не е нешто превише за него,само да почекаме да официјализираат да не се радуваме за џабе...
Кака, Жулио Цезар, Андреас Переира,Вандаир, Елано....Пеле, Роналдо, Ривалдо, Ромарио, Роналдињо.... ЧД
Јас имам слушнато дека еден пршлен помалку имаат ама ете не било тоатАчно е тоа, накусо, прво друг тип на мускулни влакна се потребни за тој спорт кои се во помала маса кај афро народот. Втора работа е што имаат помало торзо а поголеми нозе. Папокот е на различен размер кај црнец и белец. Се наоѓа некој шо зема злато на Олимпијада, најчесто у штафета на Америка ама слабо ептен :Р
Да, тоа влијае на големината на торзотоЈас имам слушнато дека еден пршлен помалку имаат ама ете не било тоа![]()
Уште да беше мубетот нема белци фудбалери и таман ќе беше.Кака, Жулио Цезар, Андреас Переира,Вандаир, Елано....![]()
Јас имам слушнато дека еден пршлен помалку имаат ама ете не било тоа![]()
Доста трчаат како улави уште да пливаа кај ќе им беше крајот.Да, тоа влијае на големината на торзото![]()
Не е Медел во никаква игра, си играат англискиве медиуми. Се бара купец за Робин и/или за ЧичаритоДармијан скоро готово, 16 милиони кеш плус 2 бонуси. Утре може да се официјализира.
Иначе мрш од Медел да не ви ебам тоа сакатиот Ван Перси![]()
Бразилците не се црнци бе
Само се надоврзав на муабетот дека Бразилците не се црнциУште да беше мубетот нема белци фудбалери и таман ќе беше.![]()
Македа, Петручи, Роси (добро овој е пола Гринго )@Uli Hoeneß стиснал лајкче оти не оди во Баерн жабаров
Абе италијанец од кога сме немале во тим? Додуша и дали сме имале уопште првотимец италијанец, заебете ги ракометарот на Вардар и моторџијата.
Првотимец барам, за Македа и Роси пишав и јас.Македа, Петручи, Роси (добро овој е пола Гринго )![]()
Aко го рачунаш Масимо Таиби, замената на ШмајхелПрвотимец барам, за Македа и Роси пишав и јас.Петручи дали и има играно за првиот тим воопшто.
![]()