Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Младо итаљанче,у Пл,не знам колку ќе успее,да се носи со сите гадости што ги носи Пл.Ама ајде де не го отпишувам однапред,али реално ја лично сум скептик.
https://twitter.com/rioferdy5/status/618141525139148800
Што отвара стари рани сега...
П.С Зошто не сака да се стави како слика твитов, порано можеше ?
Како што и да го стави кај мене на тапамуабет на андроид 5.1 не го покажува никакоКако видео треба.
Дрма ова жешкото ?[DOUBLEPOST=1436286952][/DOUBLEPOST]Мене искрено нема да ми недостига Нани ! Сетитки , не е играч што може да се носи со спецификата на ПЛ.Па нели сака тој играчи што знаат да играат со топка, со лева и десна нога итн... Доста бе, ако ти си глуп и ниско ниво на самодоверба, i don't care.![]()
Абе сто пати ти имаме сите објаснето и пак истово го рециклираш. Ван Гал сака дефанзивци што играат со топка и што сами почињаат напад, Еванс има најголем досег со пас од сите наши штопери моментално а и пред некоја година, ама како прво дефанзивецот примарно треба да му е да брани а како второ Еванс нема никаков прогрес и уште е истиот страшливец што беше и кога беа тука Рио и Вида, така што џабе му е "квалитетов".
Џонс а Смолинг поготово шест пати позрели станаа за шест пати пократок период во клубов.
Couldn't agree with you more.Мене искрено нема да ми недостига Нани !
Не може тебе да те погреши бе,ти си најпаметниот овде.Хаха, си ме погрешила со некој друг.![]()
Не може тебе да те погреши бе,ти си најпаметниот овде.