Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Harry Kane, Christian Benteke, Edinson Cavani? Man Utd's potential attacking targets

Знам дека сите го сакате Кејн, али ако неможе него ја сум и за Бентеке. Огромен потенцијал има крупен одлишен финиш а и брз со оглед на неговата висина.
Само Игуаин да не го земат,другото не е ни битно...

Скај Италија викаат дека за 16 го дале од Торино.
Горе-доле за сумата која Ливерпул го купи Клајн.Во секој случај не е нешто превише за него,само да почекаме да официјализираат да не се радуваме за џабе...

Harry Kane, Christian Benteke, Edinson Cavani? Man Utd's potential attacking targets

Знам дека сите го сакате Кејн, али ако неможе него ја сум и за Бентеке. Огромен потенцијал има крупен одлишен финиш а и брз со оглед на неговата висина.
Старите кажале : Од црнец синко асален фудбалер не бидува.

Старите кажале : Од црнец синко асален фудбалер не бидува.
drogba1_1113158c.jpg

ај нека ме послуша лвг и на дармиан нека му донесе едно другарче од репрезентација т.е. верати... верати,шнајдерлин, дармиан, рамос/отаменди и дајте да се играме .... не би било лошо уште едно крило да се донесе, ама нека исчисти ѓубрето у тимот прво :)

ај нека ме послуша лвг и на дармиан нека му донесе едно другарче од репрезентација т.е. верати... верати,шнајдерлин, дармиан, рамос/отаменди и дајте да се играме .... не би било лошо уште едно крило да се донесе, ама нека исчисти ѓубрето у тимот прво :)
Заеби ти кој да земеме, менувај го аватарот додека не те испотепале тука. :D

Пливач деифнитивно...од нив не бидува пливач :D
тАчно е тоа, накусо, прво друг тип на мускулни влакна се потребни за тој спорт кои се во помала маса кај афро народот. Втора работа е што имаат помало торзо а поголеми нозе. Папокот е на различен размер кај црнец и белец. Се наоѓа некој шо зема злато на Олимпијада, најчесто у штафета на Америка ама слабо ептен :Р

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom