Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Младо итаљанче,у Пл,не знам колку ќе успее,да се носи со сите гадости што ги носи Пл.Ама ајде де не го отпишувам однапред,али реално ја лично сум скептик.

25ка е. Доволно зрел. Настапувано и за сениори на Италија. Ми се свиѓа како профил на играч. Покрива доста позиции, брз, поседува добра техника, носи добри одлуки, дефанзивно е стабилен. Добар избор според мене.

Ако сме ги договориле Дармиан и Шнајдерлин како што велат,од тие позиции што обавезно треба да се покријат ќе ни остане само централен дефанзивец т.е партнер на Смолинг,после во Август нека пазарат нешто за напад ако сакаат,обавезно мора и еден бекап на Ерера.

Нани е играчиште.Илјади пути боље од што некогаш ќе биде ди мариа.Припаѓаше у Јунајтед и ако останеше Роналдо ќе беа страв и трепет и во репрезентација и во Јунајтед...Солзи ми наидоа на видеоно у пичку матер , волку тапа не ми беше кога си отиде кики

И да тоа не беше црвен ти ебам турчинот

Не ми сметаше што беше во Роналдо филм влезен, ми сметаа неговите последни две сезони, кога чекав во секој момент да распали со асистенции и дриблинзи, наместо тоа само трошеше топки. И тоа што не се залагаше лани на турнејата, кога го извади по 15 мин игра.

Сепак ќе ми недостига, не беше малку време тука, колку 8 години поминаа од тогаш? Кога дојде, 2007? Не е ни битно, нека му е со среќа во Турција, фала му за одличните 2-3 сезони.

Па нели сака тој играчи што знаат да играат со топка, со лева и десна нога итн... Доста бе, ако ти си глуп и ниско ниво на самодоверба, i don't care. :D
Дрма ова жешкото ?[DOUBLEPOST=1436286952][/DOUBLEPOST]Мене искрено нема да ми недостига Нани ! Сетитки , не е играч што може да се носи со спецификата на ПЛ.

Абе сто пати ти имаме сите објаснето и пак истово го рециклираш. Ван Гал сака дефанзивци што играат со топка и што сами почињаат напад, Еванс има најголем досег со пас од сите наши штопери моментално а и пред некоја година, ама како прво дефанзивецот примарно треба да му е да брани а како второ Еванс нема никаков прогрес и уште е истиот страшливец што беше и кога беа тука Рио и Вида, така што џабе му е "квалитетов".

Џонс а Смолинг поготово шест пати позрели станаа за шест пати пократок период во клубов.

Хаха, си ме погрешила со некој друг. :)

Мене искрено нема да ми недостига Нани !
Couldn't agree with you more.

Ме мрзи да си барам стари постови каде ги имам спомнато сите паразити кои треба да си заминат од клубов - Нани беше еден од нив :icon_lol:

Секоја чест ЛвГ. :cuc:

Имаше талент ама треба да ги елиминираме сите што беа со топло/ладно настапи, не може вечито да патиме од неконстантност на поединци.[DOUBLEPOST=1436291217][/DOUBLEPOST]Освен Грибин, тренирале и Гос, Лав и Вајр но Грибин е оној што му оставил најмногу впечаток на Ван Гал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom