Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Боље да се довлечка поред пруги до пролече амбулантата мн поблиску му е, или преку пруги да се довлече до кај баронот, само прашање е колку знае да се снајде низ тој реон, како што приметувам има намера да кружи од кај тутунски.
Го знам пролазот дека не знаев кај се наоѓа Бар Он затоа пишав. Инаку сеа видов дека е у Бисер, земете некој друг ако треба што е далеку, блиску ми е мене.
Едит: Луѓе имајте добар провод, договорен сум за мтб возење и касно се враќам во Скопје.

Последно уредено:
Чех или Хандановиќ, ако заминува Де Геа. Нема потреба од експерименти.
CAUru6pW4AAi9V_.png

:toe:

Ако не ја научија школата со Фалкао, нека даваат пак толку пари ...

Neznam zasto ali ubeden sum deka letoska Bale ke dojde, duri i bez De Gea da otide

Neznam zasto ali ubeden sum deka letoska Bale ke dojde, duri i bez De Gea da otide

Чул те господ...[DOUBLEPOST=1426730910][/DOUBLEPOST]едно нешто не ми е јасно, како тоа Де Геа ќе идел у РМ кога е фан на Атл.Мадрид и го израснаа.Нели Атлетико и Реал беа лути ривали?

Последно уредено:
Па може ди марија да се искористи ко мамка за Бејл.
Леси се врача кучи рецимо.

Чул те господ...[DOUBLEPOST=1426730910][/DOUBLEPOST]едно нешто не ми е јасно, како тоа Де Геа ќе идел у РМ кога е фан на Атл.Мадрид и го израснаа.Нели Атлетико и Реал беа лути ривали?
2015 сме, кур ги боли спортистиве за ривалства, не знам како не научивте. Замина тоа во историјата со Гигс, Сколс, Гери, Џерард, Малдини...

Ај што тоа нема врска, али нигде нема никаква информација дека Реал е заинтересиран за Де Геа. Чак ни у каталонската штампа. А и Анчелоти пред некое време изјави дека е задоволен од моменталната голманска постава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom