Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 12.163
- Поени од реакции
- 22.620
- Локација
- Скопје - Македонија
- Веб-сајт
- www.youtube.com
дојде виде прочита и одговори like a boss ...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
дојде виде прочита и одговори like a boss ...
![]()
Со оглед на тоа што на крај овие испаѓаат точни....![]()
Нова тактика најверојатно. Ќе паѓаат противници по терен.Топ е дресот, оние што си имаат проблем со мишките сега нема да имаат, колку-толку ќе им се проветруваат.![]()
"@MikeKeegan_DM: Understand the image of an adidas United kit floating round is not the new design. Will be released later this year. #mufc"![]()
Со оглед на тоа што на крај овие испаѓаат точни....![]()
Не се постирал едитот погоре, глуп Тапаталк.
Додадов уште една работа, може ќе се смеете ама нема везе, мое мислење е. Ни фали Маркос во одбраната. Језда е уште детиште али кога ќе го споредиш со Еванс и со Џонс зелениот сфаќаш зошто Маркос има играно финале СП а овие не. Со МекНер и двајцата немаат страв да отидат на дуел, еден на еден се добри, што е најбитно сфаќаат за која екипа играат и дека ова не е заебанција, уште паниката да ја отстранат од себеси, мада, не ги кривам за тоа многу. Зошто кога играме 352 многу лесно не притискаат и тешко ја префрламе топката.
Ајде, белким од наредната пак ќе тргнеме на 15 без пораз![]()
Velbeck the Black Stalion > AllМногу ми е криво за детевоМислам дека да добиеше шанса ќе ја искористеше.
Кај "money can't buy class".а уствари кај е Велбек ?