Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ова со повредиве ме потсеќа на таа сезоната на Интер кога им замина Мурињо и дојде крофната дебела Бенитез.... скрос иста слика и кај нас !!! и тоа повеќето повреди тој период на Интер му беа или истегнување на мускул или препони.. не знам дали некој од фан клуб Интер чита тука кај нас ама ако има некој баш би било интересно да не потсети на тој период :)
Џабе јаде Фелан гомца, и во негово време со Алекс имаше повреди. Паметите против Марсеј кога имавме 13 повредени? Не е од сега проблемов, Смолинг, Џонс, Рафаел се injury prone и тоа е тоа.

Џабе јаде Фелан гомца, и во негово време со Алекс имаше повреди. Паметите против Марсеј кога имавме 13 повредени? Не е од сега проблемов, Смолинг, Џонс, Рафаел се injury prone и тоа е тоа.
а кој го спомна Фелан во муабетов :-)

Добра е веројатноста Марија да биде стартер со Ливер?

утре на пресот ке каже до кај се повредите , мислам нема да стартува АДМ , да видиме и Рафа до каде е , тренира со тимот а го нема на терен.

Мислам добар е Ди Марија, само јас на утакмицава би му дала подефанзивни задачи.

Мислам добар е Ди Марија, само јас на утакмицава би му дала подефанзивни задачи.
Како на пример? Да му ја бута топката на миѓњолет позади мрежа ли?

Оваа утакмица треба да им дадат едно три гола на лузериве и да ги одмаздат трите пенали што ги свиреа против нас прошла година. Во подобра форма сме од нив и не би требало да бара ЛВГ ништо друго освен победа.

утре на пресот ке каже до кај се повредите , мислам нема да стартува АДМ , да видиме и Рафа до каде е , тренира со тимот а го нема на терен.
Во колку часот е пресот?

Во колку часот е пресот?
Или во 16 или по сабајле , ке кажат утре на тњиттер

------------------------------------------------------------------------------
Пријавете се на награднава игра , наградата е одлична , да го гледаш првиот меч на ОТ за наредната сезона , повратна авионска карта ,да присуствуваш на тренинг на керингтон и три ноќевања во хотел со 4*

http://www.manutd.com/en/muapps/201...um=Post&utm_campaign=Christmas2014Competition

Ако ми падне мене , @Ilumious има покана да ми биде друштво :)

Или во 16 или по сабајле , ке кажат утре на тњиттер

------------------------------------------------------------------------------
Пријавете се на награднава игра , наградата е одлична , да го гледаш првиот меч на ОТ за наредната сезона , повратна авионска карта ,да присуствуваш на тренинг на керингтон и три ноќевања во хотел со 4*

http://www.manutd.com/en/muapps/201...um=Post&utm_campaign=Christmas2014Competition

Ако ми падне мене , @Ilumious има покана да ми биде друштво :)
10484893.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom