Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ех бре мањаци , одма на друго мислите , јас така џентлмен единствено женско го поканувам, не вас патлаци :vrtioci:
Да си поголем џентлмен ми ги даваш мене картите, I can make a good use from them :sekc:

Само да не го уништиме човештвото, другото мање битно.
Заебавај се ти ама муабетот држи вода. Кој знае колку фанови од другите клубови побарале отров низ годиниве поминати во болка и фрустрации. :D

Заебавај се ти ама муабетот држи вода. Кој знае колку фанови од другите клубови побарале отров низ годиниве поминати во болка и фрустрации. :D
Абе јасно ми е дека има одредени лица кои немаат бел ден видено благодарејќи на нашиот клуб...едно 20-25 години одприлика. Тоа ако е човечно не знам штп не е

Абе јасно ми е дека има одредени лица кои немаат бел ден видено благодарејќи на нашиот клуб...едно 20-25 години одприлика. Тоа ако е човечно не знам штп не е
Мислам дека врвот беше летово, по најочајната сезона без ЛШ, земавме светска класа напаѓач и везњак, двајца најголеми таленти во Блинд и Шо, бонус Рохо кој имаше супер светско и треба уште да научи како со топка. Ким Јонг Ил гомна да јаде :ROFLMAO:

Гледајќи ја формата и играта на гревовите треба да ги потопиме.
Имаат очајна полусезона плус ни доаѓат после испаѓање од ЛШ, атмосферата во тимот им е влезена во минус.
Кај нас од друга страна, ги пречекуваме после 5 победи во низа, почнавме да се стабилизираме полека полека и покрај многуте повреди. Мислам дека поповолна ситуација од оваа не може да имаме.
Ме плаши само тоа што секогаш против нас играат на дроги. Како и да мора да ги победиме по секоја цена, гол од офсајд ли ќе е, непостоечки пенал, со 1 шут на гол цела утакмица ли ќе имаме... мора 3 бода да земеме од овој натпревар.

Последно уредено:
Дерби е + Мартин факинг Еткинсон и ете ти чудо за Ливерпул...

pomirete se uste od sega so gol na Gerrard od penal ili sloboden. :v

Задолжително четиво. Чисто да знаете каков ѕвер имате у екипа. :cuc:

Ешли против Стоук.

cq5dam.thumbnail.490.338.margin.png

Ова не е никаква нова тактика. Ова е тактиката на Фергусон, со мала измена во тоа што на крајот на центаршутот секогаш доаѓаше напаѓач, а не средњак.

cq5dam.thumbnail.490.338.margin.png

Strootman just recently returned from an ACL injury. He had surgery on his knee back in March of this year. While there are exceptions like Khedira, most players who have that surgery need 18 months to fully regain their form (they return sooner but they aren’t the player they were before the injury until much later).

Последно уредено:
Стомак да те боли ден два ќе се исцедиш не па ова. Затоа ми е жал што се мачи, нека му дадат директорска улога од летово. Секако дека го сака клубов и ќе работи со најдобри намери.

Борец и на теренот и надвор од него. :cuc::cuc::cuc: Е како ќе ни дојдеше сега еден Флечер од 2008-2009.

#mufc's FA Cup third-round tie away to Accrington Stanley or Yeovil Town will kick off at 15:30 GMT on Sunday 4 January.

We'll hear from Louis van Gaal at around 17:30 CET today ahead of #mufc's game against Liverpool on Sunday.

Флеч нема зборови за она што го направил Фергусон за него дур бил болен. :cuc:

Замислете го Мојс во иста ситуација. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom