Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Мореее , ситни душички ! Мата и гол даде и асистенција , никој фала да каже ! Така ли ке си играме ? Си купивме нови играчки , старите не се интересни . Јес да еднаш му се замота у нозе на Ди Марија ама овој е крив , секаде по теренот се мота , непредвидлив ;).
Искрено , целиот тим си изигра коректно , имајки во предвид дека во ваков состав играат прв пат! Освен Перса кој е тотално офф и косовецот кој е со јака фалинка , останатото ветува убава есен па и пролет .
Ајт нека ни се множат победите !

Леле колку подобро делува оваа формација одколку старата 3 - 5 - 2 или 3 - 4 - 1 - 2 како и да е,се гледа Еванс кога игра со само еден штопер до него,а не со 2,потоа да го пофалам партнерството Херера - Блинд,се надевам дека Блинд ќе биде одличен на позицијата ДМФ,и ќе нема потреба да се зима Стротман или некој друг и да се трошат дополнителни пари..ДИ МАРИА Е ИГРАЧИШТЕ !!

http://www.footytube.com/video/munqpr-296833

коментарите за головите:

1 - ... and it didn't get a touch, because DiMaria sent it off in a DEVILISH direction ...
2 - ... Hereraaa .... Manchester United are HAVING FUN AGAIN ....
3 - ... Herera ... It's Rooneyyy ... It's three ... And Manchester United are THROWING OFF THE SHACKLES ...
4 - ... Oh it's Mata, It's FOUR .... :love::love::love:

п.с. Не ми замерајте за еуфоријата, после она лани денешнава игра ми беше Pure Revelation :pipi:

Рано е да си ги повлечам изјавите за претеризам со купувањава,али ваков оргазам од Јунајтед немав доживеано поодамна. Ерера ми е фациште

Кога Дујшебаев научи македонски, ќе научат англиски и Рохо и Ангеле и Валенсија. Андерсон и така ќе си иде, за два три месеца не му се исплати. Остајте го Фалкао што знаел, факултет има завршено ко Мата и Ерера, го имал сигурно како испит.

Ај ако може некој да го тргне барот горе и да ја зголеми резолуцијата и големината на сликава, за на десктоп или кавер ќе си грми сликава...

10579949_761105127284964_587826568_n.jpg

Резолуција на слика не се зголемува :D
A тоа горе можеш и во паинт

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom