Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Крис Марадона сме го земале а

како проба со рака да ја лупне од корнерон се скинав од смеење[DOUBLEPOST=1406410658][/DOUBLEPOST]Изгледа томче ја заврши кариерата[DOUBLEPOST=1406410911][/DOUBLEPOST]Абе ајде што играме без тренер океј тоа додека да најдеме замена за ферги ќе мораме вака, ама томче сосе лента излезе сеа и без капитен сме :)))

ПС кој ја зема лентата видов на чешај млади му ја дадоа ама дали ја задржа или ја предаде не приметив

Последно уредено:
Можда е касно, можда некој веќе постирал ама имате н сателитска на турскиот канал Kanal D
images

P.S
ебате шо пацерски гол примија

There goes AMOS career...

Ah be glupo dete bre ....

Амос при пеналов наместо да се фрли на страна да проба да брани, му испадна напред на Тоти. :pos: Можи слободно од денеска да се префрли во ракомет и да си ебе матер од клубов.

Заборавате да кажете што направи копитоно, 2ра минута.
Од кај го ископа овој голман? Овој не е за во Локомотива, не за во Утд. :)
100 пати подобар него амос !!!!

Според ова што го видов:

-Нани за никаде, Ешли Јанг 100 пати подобро изигра
-Блекет очекував повеќе, некако изгубен делуваше. Направи утка со офсајд замката на стартот, па ќе ни го шибнеа лобот.
-Руни, Мата, Херера - машини :)
-Шо некако не се уигра (што ќе се уигра со Нани до него), така да остана незабележан
-Чичарито мува без глава, Кагава пробуваше нешто ама го ставија да игра со "децата"
-Лингард одличен, ми делува како побрз и поагилен од Дени

Лингaрд сезoнaвa мoрa дa дoбие шaнсa, дoстa му беше кaлење мислaм декa мoже дa изигрa дoбри нaтпревaри.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom