Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Тоа и јас си го велам. Немаме таков играч во средината. Ниту Керик не е шутер. Не е ни Херера, а не е ни Видал опасен шутер. Крос на пример е :D исто и Стротман, Депај. Ќе видиме :)
А од дека знајш оти Депај е шутер? Даде един гол на Светското од далеко и шутер е. :D

Нани кои голови ги даваше 2010/2011 сезоната кога Руни плачеше за трансфер. Се на иста финта, бегај на внатре и шут од 20 метри.

Keрик далеку од шутер е. Бил само двапати во една утакмица, а тоа е против Рома. Од тогаш таков гол не дал, се некако со влечење влегла топката или од одбиена.
Освен Руни, Нани и до негде РВП Јунајтед нема други играчи со силен и прецизен шут. До душа Нани има шут ама прецизен е колку што сум јас на пикадо (хинт: ич не сум прецизен).

Заради тоа најмногу сакав Крос да дојде.

Јанузај исто е у таа категорија на шутери...[DOUBLEPOST=1404313597][/DOUBLEPOST]леле и јанг исто е тука негде бе.... сите го отпишавме од клубот :D

А од дека знајш оти Депај е шутер? Даде един гол на Светското од далеко и шутер е. :D

Нани кои голови ги даваше 2010/2011 сезоната кога Руни плачеше за трансфер. Се на иста финта, бегај на внатре и шут од 20 метри.

Имише и оше един два обида шо му ги изблокираа а беа ного јаки шутаве. Исто на јутуб видеа гледи од него ќе видиш оти ного шутире :D

10411883_769371996427785_7318850320409624254_n.jpg

100 пати подобар од овој што најверојатно ќе биде со жолтиот знак кој изгледа како да е правен од Чарли од Баница.

абе жолто на црвено иде, мене па баш ми одговара, складно е и со амблемот. Белиот дрес ми е тапа :D

Сеа гледам еуро спорт њуз и одоздола си врти Манчестер Јунајтед понуди 40милиони € за Куардадо од фиорентина.
Кој е овој бе? Кој лепак го дувале овие?

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Сеа гледам еуро спорт њуз и одоздола си врти Манчестер Јунајтед понуди 40милиони € за Куардадо од фиорентина.
Кој е овој бе? Кој лепак го дувале овие?

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk
И јас го видов тоа. :D Не е лош Квадрадо, ама 40м да понудат треба да се будали.

^^
Абе не палете се на секакви шпекулации. Вакви вести се шират на “официјалните фан“ страни на нашите играчи по ФБ, а уствари се фејк од страна на еден сајт Give me sport...Досега тука не поврзаа со 202138902183 играчи дневно.

И јас го видов тоа. :D Не е лош Квадрадо, ама 40м да понудат треба да се будали.
Јас за овој фудболист денес слушнав , од кај го извадија поим немам ,па уште 40милки:pos::pos:

Глупости се ова за Квадратот.

Али интересот за Карваљо зема голем замав во ПортугаЉ, дали стварно го сакаме или само агентот шири шпекулации појма неам. 37 милиони евра клаузула.

^^
Абе не палете се на секакви шпекулации. Вакви вести се шират на “официјалните фан“ страни на нашите играчи по ФБ, а уствари се фејк од страна на еден сајт Give me sport...Досега тука не поврзаа со 202138902183 играчи дневно.
Нормално,да се позезаме малце :)
Инаку,единствен сум од фан клубов што не го сака Видал во состав?
Не можам да го смислам,не знам зошто...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom