Море ако не му се уклучи сијалицата во таа празна тимба, ќе си иде во чемпионшип, сеа со ЛВГ многу полошо ќе си поминеЈас мислам оти ќе го оправиш.![]()
Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море ако не му се уклучи сијалицата во таа празна тимба, ќе си иде во чемпионшип, сеа со ЛВГ многу полошо ќе си поминеЈас мислам оти ќе го оправиш.![]()
http://www.kurir.mk/magazin/scena/1...-najzgodnata-makedonska-navivacka-na-Junajted
vamos Macooo(ne me tepajte odma,znam deka ja rugavte pred nekoe vreme)
Не знаат колку каснат овие од курир. Фотосесијава е од лани.![]()
Ај не ми ја чепкај оваа, прв ја откривОсвен Шо, никој друг искрено засега.
Олабавете со другата колешка не оваа од @budaletinka_r. Повеќе мерак ми прави оваа.
![]()
![]()
![]()
Аха..малце да се....опуштиме.preku internet explorer se,ne im zameruvaj
ja ostaiv tuka,poso gleam se umarate so transferi,poslednite 20-ina stranici gi procitav i samo kukate po igraci,ko nie vo fan klub.Kutrite nie![]()
Извини шо ќе ти се умешам во разговорот ама вие сте каде каде подобри, класа дефанзивец земавте. Ние уште сме со .!. в рака.preku internet explorer se,ne im zameruvaj
ja ostaiv tuka,poso gleam se umarate so transferi,poslednite 20-ina stranici gi procitav i samo kukate po igraci,ko nie vo fan klub.Kutrite nie![]()
купија само имеИзвини шо ќе ти се умешам во разговорот ама вие сте каде каде подобри, класа дефанзивец земавте. Ние уште сме со .!. в рака.![]()
Тугооооооо .....башка МУФЦ TRUE red.... АиаиаиСтварно треба да олабавиме
Колешката
Прегледај го приврзокот 93252
За @Ilumious
Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk