Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не ме радува изборов на играчи.
Руни ако е најистурен кој ке биде мажот што ке ја префрла топката од одбрана до Руни?
Керик, Клеверли и Фелаини во еден тим, ке се угушат.

Би сакал Фелаини да игра понапред, нешо измеѓу ЦМФ и АМФ.

Загревање :vozbud:
1001878_693198407372329_585168987_n.jpg

McnJvMu.jpg

BKdky2A.gif

Еве и Крос даде гол.:drk::pipi:

Како ќе бидат наредени 4-3-3 ;4-5-1 ;4-4-1-1 или?

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Формацијава ќе биди нешто измеѓу 4-5-1 и 4-3-3. Во зависност напад-одбрана. Со Клевербој очекувам да играат подефанзивно, што значи Ред Мен стварно џабе си ги фрлил парите :(

Барем ќе има кој да се хејта на крај ако не нешто друго :giggle:

Па да знам дека треба да се подвижни и многу да трчаат и освен Керик кој не трча многу другите се подвижни и можат доста да трчаат , а Керик ќе стои назад и ќе помага на одбраната ама и оваа е формацијата вечерва само место Кагава игра Клеверли и наскоро ќе се види како ќе функционира на терен.
јас молам бога да не излезат со оваа тактика, ако при нападот сити дојде до топката имаат екстра брзи играчи кои што секоја контра ке биде 90 посто гол

4-5-1 Ќе бидат со згусната средина. И јас верувам дека нема да изгубиме. Пред се мислам дека се уморија од глупости и се ќе дадат да победат вечерва. Руни ќе им збрца барем еден гол, а и сите знаеме дека комшииве на гости се променливи годинава. Во најмала рака им вадиме нерешено. И добар си е составот не скокајте одма.

Па да знам дека треба да се подвижни и многу да трчаат и освен Керик кој не трча многу другите се подвижни и можат доста да трчаат , а Керик ќе стои назад и ќе помага на одбраната ама и оваа е формацијата вечерва само место Кагава игра Клеверли и наскоро ќе се види како ќе функционира на терен.
јас молам бога да не излезат со оваа тактика, ако при нападот сити дојде до топката имаат екстра брзи играчи кои што секоја контра ке биде 90 посто гол

Формацијава ќе биди нешто измеѓу 4-5-1 и 4-3-3. Во зависност напад-одбрана. Со Клевербој очекувам да играат подефанзивно, што значи Ред Мен стварно џабе си ги фрлил парите :(

Барем ќе има кој да се хејта на крај ако не нешто друго :giggle:
Само нека извафат уште еден клин шит. Јас тоа најмногу го барам. Ќе ни треба таква самодоверба пред Баерн. А за гол Руни им дава минимум 1 100%! :)

Како ќе бидат наредени 4-3-3 ;4-5-1 ;4-4-1-1 или?

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk
Формацијата во напад ќе е 4-3-1-2, а во одбрана 4-5-1 и веројатно сака оваа тактика да ја испроба како ќе функцијонира и ако функционира добро и со Баерн ќе играме нешто слично :). Мене ми е мило што конечно пробува нешто да смени Мојс, а како ќе функционира ќе се види.[DOUBLEPOST=1395775195][/DOUBLEPOST]
Според изборот на играчи таа ќе е тактиката зошто не верувам Клеверли да игра 10-ка или десно крило :D.

Глејте Клеверли наш кога ке биде вечер MOTM/Not!

Јас мислам дека Клеверли баш вечерва ќе изигра на ниво. Пред се оти се 3ца во средина. Позгусната средина него повеќе му одговара. Кога се само двајца тогаш се губи во дуел игра. Ќе видиме. И лани нагости мислам дека играше и супер изигра, ако памтам убаво. Само одбраната да е на ниво, другото ќе си дојде по ред.

standard komentari pred derbi naptrevar ovaa sezona. ushte nepochnat naptrevar, cleverly zoshto igra i red drugi. dajte malce da gledame fudbal.

and...nothing makes us happy as beating City :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom