Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

И со оваа формација реденка ке му праат на Де Геа :D

Види кај се Евра и Рафаел :pos:
Тоа е поставенсот на играчите кога ќе напаѓаме во одбрана ќе биде вака нешто.
uk2.jpg

Ја пишав кец бе! :LOL: Лелееееееее шо напраив си ги дадов паритееееееееее. :icon_lol:

Добро е шо си ти а не е Чемпионс :D
Ќе видиме после дали е добро. :sneaky:[DOUBLEPOST=1395773472][/DOUBLEPOST]United team to face City: De Gea, Rafael, Ferdinand, Jones, Evra, Carrick, Cleverley, Fellaini, Mata, Welbeck, Rooney.

Subs: Lindegaard, Büttner, Fletcher, Kagawa, Valencia, Young, Hernandez.[DOUBLEPOST=1395773523][/DOUBLEPOST]City team: Hart, Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy, Yaya Toure, Fernandinho, Nasri, Silva, Navas, Dzeko.

Последно уредено:
Дијамант формација браво Мојсие (y).

Ќе играме за нијанса подобро од што со Ливерпул ама ќе изгубиме :)

Тоа е поставенсот на играчите кога ќе напаѓаме во одбрана ќе биде вака нешто.
uk2.jpg
Знаеш ли колку трчање треба за да се трансформира секој напад формацијата од една во друга, и колку треба да се подвижни играчите во средниот ред што Фела и Керик најмалку подвижни се, недај боже Мојс да излезе со оваа тактика го напунија комшииве, инаку колку и да неверувам има надеж во мене дека може Јунајтед барем бод да извади.

Ја сакам да изгубиме да им ги дадеме бодовите, да освојат комшиите барем, ако ги тепаме, Ливерпул ке има бајаги шанса да освојат...евентуално Челзи ок, пошто Мурињо е наш човек :)

Претчувствував дека Клеверли ќе игра... тајното оружје :facepalm:
Дај нека го изреметат вечерва и никогаш повеќе да не заигра за Манчестер Јунајтед куртон еден

Знаеш ли колку трчање треба за да се трансформира секој напад формацијата од една во друга, и колку треба да се подвижни играчите во средниот ред што Фела и Керик најмалку подвижни се, недај боже Мојс да излезе со оваа тактика го напунија комшииве, инаку колку и да неверувам има надеж во мене дека може Јунајтед барем бод да извади.
Па да знам дека треба да се подвижни и многу да трчаат и освен Керик кој не трча многу другите се подвижни и можат доста да трчаат , а Керик ќе стои назад и ќе помага на одбраната ама и оваа е формацијата вечерва само место Кагава игра Клеверли и наскоро ќе се види како ќе функционира на терен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom