Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па тоа му е работа да брани, и да го вади тимот од гомна, а не да му поминуваат топки низ прсти на сама гол линија! Џабе му се 10 паради и 10 фатени пенали, ако му бега топката од раце, ги одбива топките директно на играч на противникот по што следува гол, не истрчува да ја прибере топка во 5МЕТРА!, итн... еден куп глупости што сме ги виделе сите. Или не баш сите? Хмм... Сега ме разбираш??? Курац ме разбираш, и ти и сите останати шо се палите по него, ко средношколки на коли и мотори!
Еве ти уште еден што знае да ја увиди работата на еден голман, а јас пак немора да бидам во право, мене тоа ништо не ми менува.
Свесни сте дека зборувате за најталентираниот млад голман во светот така?
Најдете и кажете ми еден голман што има подобра статистика, талент, одбрани, трофеи... до 25 години (иако Де Хеа има 23).
Најдете и кажете ми еден голман што има подобра статистика, талент, одбрани, трофеи... до 25 години (иако Де Хеа има 23).
Прости им Господе, незнаат што зборуваат![]()
Прости им Господе, незнаат што зборуваат![]()
Куртоа на 20![]()
А како тоа Најк би го плаќал трансферот кога Мата пред некоја година премина на Адидас?![]()