Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

12 милиони колку што пишува дека ке чини трансферот, се ситнеж. А дечкото може да се покаже како полн погодок.

Еден Бебе кој не знае да набаци го плативме 8. Овој барем доаѓа, highly recommended ...

Премиер Лига l Пред нашиот дуел со Хал...

Акаунтот од Андерсон на твитер не бил негов.

Инаку утре победа ќе биде многу значајна бидејќи ќе намалиме предност на Манчестер Сити или Ливерпул, или пак и на двата тима доколку играат нерешено. Добро е што се враќаат полека повредениве играчи па Робин би требало на клупа да биде со Керик.

леле напнавте со риберио , разберете дечкото на дрес позади ќе носи ЕВЕРТОН и тоа е факт, јас знам а и Мојс знае .... Евертон од Манчестер Јунајтед :D

Ми се допаѓа.
За 12че кај нас, па во реал за 120че. Smart kid :icon_mrgr:

леле напнавте со риберио , разберете дечкото на дрес позади ќе носи ЕВЕРТОН и тоа е факт, јас знам а и Мојс знае .... Евертон од Манчестер Јунајтед :D
На наш македонски фан пејџ на ФБ имаше постирано шпекулација за Рибеиро и некој имаше доле коментирано што не ни прочитал - "United che gi zemi site od everton :!!!!!!!! ako ostani ovaj." :facepalm:

На наш македонски фан пејџ на ФБ имаше постирано шпекулација за Рибеиро и некој имаше доле коментирано што не ни прочитал - "United che gi zemi site od everton :!!!!!!!! ako ostani ovaj." :facepalm:

Дај линк

какви се нема :facepalm: :pos:

уште памтам на една од страниве кога беше пишан стартниот состав пред две години, и едно дете пишало: "ST0 go igrae Fregij ovoj Evans, neka igrae OSej :mad:"

а О'Шеј во Сандерленд :pos: да имаме вакви мозоци барем на еден ден да одмориме :D бонус Фрегиј :cool:

Не знам зошто ти е али еве, не лажам. :D

лек за сите рани :D
OFLC_large_MA15%2B.svg

какви се нема :facepalm: :pos:

уште памтам на една од страниве кога беше пишан стартниот состав пред две години, и едно дете пишало: "ST0 go igrae Fregij ovoj Evans, neka igrae OSej :mad:"

а О'Шеј во Сандерленд :pos: да имаме вакви мозоци барем на еден ден да одмориме :D бонус Фрегиј :cool:
Ај тоа а прееска читам најава за утакмицава утре и пишуваат може ќе игра Кори Еванс брат му на Џони а тој веќе подолг период во Блекбурн е, трансфер направи.

Еве. :D

http://www.goal.com/en/match/109410/hull-vs-man-utd/preview

Ја тек сеа гледам дека Велбек и Јанг дале голови на прошлата утакмица. Океј, сега знам дека апокалипсата е многу близу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom