Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

децана чоече :eek:

мислиш шрекчињата ... јаки гени има руни нема промашај тука, може да мирува дефинитвно не се на комшијата !!!

Paul Pogba: "I left Manchester United because of Sir Alex Ferguson, it doesn't mean I will never play for ManUtd ever again"

Од уста не не извади Погба, секоја изјава што ја дава не споменува нас.

Lauren Moyes
Lovely Christmas dinner with the family.

BcVtxHuIYAAoRS2.jpg:large

:pos:

Шеф на кујна
1390647_479937685448727_912482758_n.jpg

Од телефон ја гледав преска мислев е мојс,сега гледам сколси ли е ??
фамилија шрековци слави божиќ !!!
1526457_680628485329456_1653208066_n.jpg
Што семе синапово ке беше ‘‘материјалов‘‘ на руни види ги Каи и Клеј копи пејст , ке мора Колин да шврља малку за 3 дете некое женско посимпатично така ко нејзе

Што семе синапово ке беше ‘‘материјалов‘‘ на руни види ги Каи и Клеј копи пејст , ке мора Колин да шврља малку за 3 дете некое женско посимпатично така ко нејзе

хаха замисли третото женско, онака сурат руни со дугачка коса :D

Фелаини нека ја пројде барем нема да мора да пресадува коса.

Фелаини нека ја пројде барем нема да мора да пресадува коса.

Ах па од него една лепота што ќе биде :pos: ,кој ни се така посимпатични нас може тројцата голмани

Не знам како уште очекувате од Фелаини да покаже нешто фудбалско. Нема ни грам фудбалско познавање. Заврши времето кога проаѓаа играчите како него, сеа се бара памет, а и нормално трчање.

Кај е Кагава? Шо мака има сеа?

Ако има барем малце интелигенција Мојс, би се насочил кон Немања Матиќ. Момчето вреди и повеќе од триото Фелаини - Кагава - Андерсон.

Абе тони женет ,со дете?:confused:
1544945_575087282573148_256594125_n.jpg

Едит: Детево е можда киднапирано,ако не е, тогаш 100% му е ќерка
Да, женет е. Епа бела е жена му, мулат е детето, гледај го исто е како него во очите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom