Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Руни во среден ред и веднаш се приметува разлика. Тоа е тоа, не беше ненормален Фергусон.

Абе и на Руни му е јасно оти кога тогаш ќе игра таму, ама изгледа сака да ги собори рекордите на Ширер во ПЛ и на Боби кај нас, па се имаат заинатено со стариот. :D

Абе и на Руни му е јасно оти кога тогаш ќе игра таму, ама изгледа сака да ги собори рекордите на Ширер во ПЛ и на Боби кај нас, па се имаат заинатено со стариот. :D

Доста му е за годинава напред. Сега треба да се брка топ 4. :D

Клеверли си кажа у петокот дека беше лош и еве денес голче (y) Тоа е Ман Утд, лоша серија ко оваа само еднаш на 10 години се глеа.

Mи се направи ќејфот за Том. Дечкото пред некој ден имаше изјава дека и самиот е свесен оти играта на му е на највисоко ниво сезонава и мислам дека голот ќе му ја подигне самодовербата. :) Се виде и како се израдува, од срце. :)

Луна ќе треба да оди на психосоветување наредниве 12 месеца, Валенсија не му се симна хаха

Омилен ми е Клеверли , мн ми се свиѓа стилот како игра , како шутира ,како дава пасови помалце ме потсеќа на Бекам тоа коа шутира како ја врти ногата тоа е стилллл

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom