Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ова ќе биде тешко за изведба.....Мендеш.
Барем со Мендеш се имаме :sneaky:

trololo-o.gif

Јас па мислам дека баш ради тоа што е Мендеш пробуваат. За Коентрао направил се што може за да дојде летоска, а Челзи читам дека се по Отаменди повеќе. Ќе видиме, јас сепак мислам дека не е лошо и Шокрос да си го вратиме или па она црнчено Зума на 18 години што е како тенк :)

За фудбалов што сака да го игра Мојс се тенкови треба да бидат. Не е лошо и по армииве низ светов да отворат по некој тренинг камп. :D Мендеш не е човек за верување, сепак најдобрата соработка ја има со Мурињо. Ќе му биде специјалниот лут ако го прати црнчето во Јунајтед.

- Знаеш дека тимот не ти го бива, кога гледаш дека последните 5 стр. се посветени на младинците :icon_lol:

Кога сме кај нив иначе, никој не го спомнaл Џејмс Вилсон. Детето е исто годиште со Јанужај и за некоја сезона ќе биде РВП вол.2 - mark my words.
:drk:
i4wUutpv7w1bo.gif

http://www.manutd.com/en/News-And-F...-wilson-tipped-for-the-top-by-nicky-butt.aspx

Престани да не играш на спортска аир не видовме.

Мора уште овој викенд, има супер коефициент, а сигурен сум оти тепат.. :D

Ако не ја тепат и оваа, слободно нека се откажат од играње фудбал.

пак ораница хахаха

1380110_634257486594731_1519767137_n.jpg

Уште еднаш да апелирам за голема резолуција од сликава ако може да најде некој планирам да ја урамам во голем формат дома. Ве молам. :D

front-cover-man-utd-game_420_420_131004115531.jpg

Уште еднаш да апелирам за голема резолуција од сликава ако може да најде некој планирам да ја урамам во голем формат дома. Ве молам. :D
Оваа е најголема засега според Гугл.

article-2263495-16F9DEE0000005DC-595_1024x615_large.jpg

Однеси ја кај некој графички дизајнер одма ќе ти ја зголеми без да се загуби на квалитет.

Фала, ќе пробам и тоа.

Ако некој друг најде поголема слободно.

Се шпекулира дека е готов новиот договор на Керик, 3 годишен. Гледате како одма се завршуваат преговори со играчи што сакаат да играат за клубов а не со некои 2 години (Јанузај).

Приметивте ли вие дека пресовиве на мојсије се многу кратки?А и досадни?
На САФ пресовите по 15минути минимум беа.
--- надополнето: 4 октомври 2013 во 21:10 ---
Ник Пауел вс марибор

Денес мислам е "to be or not to be", без 3 бода не правиме ништо.
Желба ми е да победиме над 2/3 разлика да ги заќутиме сите, али тешко то :p
Се надем Руни ке е фит, и би сакал да заигра и Заха барем 10/15 мин. време е веќе.
Добра вест е дека кај нив можеби ке фали Флетчер, искрено се плашам од него од ништо гол дава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom