Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Богами и јас би ризикувал за вакво "парче"... :unsure:

996621_393668830760432_439873321_n.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Добро е, се потсмиривте малце после утакмицата до ВБА иможе пак да се заследи темава.

Мојсие, Мојсие, пробај утре со 4-2-3-1 формација да ми срце не вене!!!! Само тоа го барам од тебе.

Добро е, се потсмиривте малце после утакмицата до ВБА иможе пак да се заследи темава.

Мојсие, Мојсие, пробај утре со 4-2-3-1 формација да ми срце не вене!!!! Само тоа го барам од тебе.

И ти ист муабет тераш, ист муабет само во различно паковање..

Сепак да не избрзуваме, 7, 9 и 11 се свети бројки кај нас и да не испадне Валенсија два, нека се даваат на проверени фаци. Перси требаше да си ја земе 9 уште лани и така сите знаеа дека Берба си оди ама ајде, што е тука е.

Добро е читам Глејзери ќе ја посетувале УНИ Банка за во Јануари.. :D

Очекувам Мојс да ги купи Лион Осман, Фил Јагелка и еден од Бејнс или Ерера.. :свиркам:

Што е убаво кога ќе ги видиш среќни на тренинг а Руни најнасмеан. :)

Заха или мечот со Сандерленд во гости ќе добие некоја минута или после паузата. После паузата верувам и дека сигурно ќе игра по некој меч, се разбира таму со Норич стартер ќе биде. Инаку Варела кој напредок го има откако дојде да видите, дечкото е се подобар и подобар последниве 2 утакмици има неколку асистенции.

Мое мислење кој ќе стратуваат утре

----------------------------------------------------Де Геа------------------------------------------------------------
Фабио----------------------------------------------Џонс----------------------------Видич----------------Евра

Валенсија------------------------------Керик-----------------------Фелаини------------------------Велбек

------------------------------------------------------Руни-----------------------Перси----------------------------

Кој сакам да стартуваат

Де Геа
Рафеал - Видич - Еванс - Евра
Керик
Фелаини - Клеверли
Кагава
Руни - РВП

Да се прибереме додека уште трае хаосов во ПЛ, утре со победа на Мојс му се олеснува за 50% патот натака во ЛШ, нека тепаат утре и уште три бода против било кој ќе се доволни понатака, нешто што го направивме лани. Си скрцавме девет бода и после Кинг, Пауел играа ЛШ, се свртивме према ПЛ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom