Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Да ми е*ам матер на тие Норвич, клошари мамето нивно. Мислиш платени беа да го оскатат пола тим за во вторник. Мислам дека ниту еден не повредија сериозно и фит ќе бидат сите.

СЧ за Шинџи, ладен како шприцер (посебно при вториот гол) (y) ! Топката од Керик каква беше .. :drk:

Руни - момак за све. То Царе !! :cuc:

Честитки за првиот хетрик на Кагава во нашиот дрес и нека му се множат, денеска баш како штo очекував кога ги видов стартните 11 рунтинска победа, ги ставивме во шише Норвич не им дозвоволивме да шутнат кон нашиот гол (y).

Сите се напаливте дека нафрли Валенсија ама барем да кажевте дека нафрлањето беше толку шит што буквално го погоди Перси па одбиеното го собра Кагава.

Се радуваме на тоа што ја употреби левата нога и за нешто друго освен за потпирање... :)

Андерсон, валенсија, клеверли и велбек може комотно да се носат у три лепе пичке материне.
Секоја чест за јапанот, руни легенда.

Таман си викам ја погодив точен 3:0, Руни ја спука од 25 метра. Каков гол...Кагава одличен, посебно вториот гол, ладнокрвно...

549325_10151405905694279_1271920916_n.png

:D

Шо напраја бе овие? :eek: На 1-0 околу 50 мин исклучив, штедам интернет за вторник, овие душата им ја извадија 4-0 :vozbud: Браво, многу ми е мило за Кагава, а баш си мислев првото, ах..си викам детево уште ништо нема покажано, ќе почнат да се сомневаат луѓево ама си викам со Реал ќе ја реши и ќе им ги затне муцките на сите. Кога тој...дава хет-трик :vozbud: Фантастичен играч зедовме, иднината на нашиот среден ред. Одиме јако во вторник да го згазиме Реал и да станеме први фаворити за ЛШ ;)

Одличен меч, одлична победа токму ова ни требаше како припрема за мечот со Реал. Играме одлично тимскиот дух е на високо ниво ќе биде штета да не ги победиме. Денес Шинџи беше насекаде на теренот и беше одличен, хет-трик и тоа третиот гол беше класа завршница. Ништо чудно со Реал да стартува и да продолжи во ваква форма. Руни исто беше добар, одличен гол даде браво и за него. Инаку песната за Керик, поголема зараза нема. :)

It's Carrick you knowwww, hard to believe it's not Schooles..... :D

Се знаеше дека сме класа за Норвич и денес се виде тоа.

Ме загрижува фактот што дедо Ферги го стави првиот состав.:unsure:

Пс: Ryan Giggs што ќе кажеш за шансата што ја имаше Велбек пред крајот на натпреварот? :icon_mrgr:

Се знаеше дека сме класа за Норвич и денес се виде тоа.

Ме загрижува фактот што дедо Ферги го стави првиот состав.:unsure:

Пс: Ryan Giggs што ќе кажеш за шансата што ја имаше Велбек пред крајот на натпреварот? :icon_mrgr:
Знае стариот што прави, за вторник само ќе влезат Нани и Гигс место Валенсија и Андерсон и со овој ист состав ќе се демолира Реал :D

Честитки за победата, посебно драго ми е за Кагава кој феноменално изигра. Квалитетот на долгорочен план секојпат ќе дојде до израз, така и кај Кагава (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom