Utorak 05.02.2013
20:30 Fudbal Prijateljska U21: England – Sweden DIREKTNO
Sreda 06.02.2013
20:30 Fudbal Prijateljska: England – Brazil DIREKTNO
22:30 Fudbal Prijateljska: Holland – Italy (оваа исто иде и на ск+ у живо од 19:30)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Да точно е сабајле го гледав у живо на еурополДемек некоја англиска екипа местела во Лига шампиони утакмици...веста секако по македонските веб-страни. На УЕФА нема сеуште ништо.
Ве “сопнало“ нешто слично денес на некој странски сајт?

Кинезов БЕШЕ веќе кај нас.
да си мавнам или ќе ми мавниш? 
Имаш некој линк да ме просветлиш?Да точно е сабајле го гледав у живо на еуропол

Првотода си мавнам или ќе ми мавниш?
Епа ај за идно време, ако ДОЈДИ некој кинез..![]()

Овој се вика 董方卓 дојде кај нас во 2004 и беше до 2008 и во овој период изигра повеќе играше за резервите ама дебитираше на мостот против Челзи.Доколку дојди кинезов, автоматски ќе станат хит Ман. Јунајтед дресовите, и така по некое време на гламстик и такви мрежи ќе начекаме прашања од типот: Дали е можно при облекување на дрес од Јунајтед да останам трудна?![]()
И ти во иднина ќе ги "браниш" боите на Манчестер по форумов со твоето незнаење.Доколку дојди кинезов, автоматски ќе станат хит Ман. Јунајтед дресовите, и така по некое време на гламстик и такви мрежи ќе начекаме прашања од типот: Дали е можно при облекување на дрес од Јунајтед да останам трудна?![]()