Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

1359715125370.gif

Ryan Giggs со госпожата дома.
Works hard & brings energy како и пресингот според форум кајгана се глупости и тотално непотребна и лесна работа. Сигурно Фергусон го тепа со дреновица зашто не дава голови!!!! И не мора да значи дека ако Еванс и Флеч станале играчишта дека и овој ќе станел дали ти е јасно тебе, ооо Рајли радост наша :icon_lol:

Брат Љубе да се извини зошто Дени не дава голови ван позиција!!!

Works hard & brings energy како и пресингот според форум кајгана се глупости и тотално непотребна и лесна работа. Сигурно Фергусон го тепа со дреновица зашто не дава голови!!!! И не мора да значи дека ако Еванс и Флеч станале играчишта дека и овој ќе станел дали ти е јасно тебе, ооо Рајли радост наша :icon_lol:

Брат Љубе да се извини зошто Дени не дава голови ван позиција!!!
Абе не мора да значи дека иако е глуп нема да успее у животот, ама значи.

Гледам на официјалнава страна ја прифатиле понудата од тие Китче да играат налето
Capture.JPG

Најдобрите 5 соиграчи на Рио

И новата реклама на кралот.

Некој нека ја најде изјавата на Џејми идиотот за натпреварот со Фулам да слушнам кој гомна ги изел.

Абе не мора да значи дека иако е глуп нема да успее у животот, ама значи.
И Теди Шерингам не давал нешто голови ама го "форсирал" Фергусон. После во финалето банг. Глуп Фергусон.

Лееее тргнете ја гнидава Реднап овој ни дома не го сакаат. На прошлото дерби на ОТ кога беа во студио и Гери и Флечер му се смееа и си го играа со лиглево кога бараше црвен за Рио а се виде на репетиција дека Рио прв стигна. Црвен за Рио бе, Рио е прототип за педантен дефанзивец, жолт картон еднаш на пет години добива, ќе соберел некого а не топката.

Ilumious
ставив видео од Џејми Реднап бидејќи HristijanWR10 бараше иначе никогаш не би ставил од напатениот видео овде.

А зашто никој не ги спомнува промашените играчи на Фергусон? Или такви нема?

Ајде читнете уште некоја колумна, или па таквите колумни што не ви одговараат, ги скокате? Пу, пу не важи!

Ајде читнете уште некоја колумна, или па таквите колумни што не ви одговараат, ги скокате? Пу, пу не важи!
Разликата помеѓу тие што ги спомнуваш и Дени, е фактот што може да се согледа доколку знаеш да забележиш талент.
Овие поранешниве го немаа, Дени го има.
Дени ќе успее, ја сум милион проценти сигурен.
А кога ќе успее, ќе им се смеам на вашите стручни мислења.

Разликата помеѓу тие што ги спомнуваш и Дени, е фактот што може да се согледа доколку знаеш да забележиш талент.
Опаа, ти ќе да си некој скаут?
Ќе ме научиш како да препознавам талент?

Ти кај осозна дека Дени е талент? Прочита изјава?

Не е све во талентот. Знаеш колку такви таленти како него имаат пропаднато?

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~

(NE)talentiranite Veron i Forlan ...

(NE)talentiranite Veron i Forlan ...
Шо ти е бе, кај има Ферги дадено изјава дека се талентирани?

УПС, тогаш не била развиена технологијата, па немале од каде да ги читаат изјавите, и според тоа да оформат мислење за некој играч

Дечко прво ти изјаснисе за кого си за Реал или за Јунајтед па после кажи кој колумни да ги читаме кој не....па уште Ферги имал промашуања Wowwwwe.....Али не се замараш ти секако еден тим ти поминува во четвртфинале, кој е како тебе win-win ситуација имаш...

Дечко прво ти изјаснисе за кого си за Реал или за Јунајтед па после кажи кој колумни да ги читаме кој не....па уште Ферги имал промашуања Wowwwwe.....Али не се замараш ти секако еден тим ти поминува во четвртфинале, кој е како тебе win-win ситуација имаш...
Ни за тие, ни за тие. За Чукарички сум ;)

Кажи ми имам некоја потреба да ти објаснувам за кој клуб навивам?

Ни за тие, ни за тие. За Чукарички сум ;)

Кажи ми имам некоја потреба да ти објаснувам за кој клуб навивам?
Не намаш потреба, јасно ми е за тој што ќе освои ЛШ си купуваш дрес и си пишуваш на статус We are the champions!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom