Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Една работа е сигурна, нема веќе да читаме шпекулации за Снајдер.. :icon_lol:

Bundesliga side Stuttgart are interested in signing Manchester United striker Federico Macheda on loan! :cool:

Гошка брат дај најди клип од она кога Рио му влезе во шут на Дефо, старт на сезоната треба да е тоа.. :vozbud:

Ај не плачете, се кладам дека 70% од фан клубов би прифатиле и 1-1 пред утакмицата.Не ви е до нерешеното, туку до загубеното водство на 30 сек. пред крај, немојте да мислите дека мене не ми беше лутина, ама се помирив.

Слушам како го критикувате Фергусон со лошата измена ( Клеверли-Валенсија), оправдано е тоа што го стави Валенсија очекувајки да го затвору Асу Екото, зашто у второ кокошките немаа ни еден напад по средина, скоро сите им беа по крилата и затоа Фергусон мораше да ги затвори.Точно можеше да го стави Смолинг место Видич, Фердинанд или Велбек нема везе, со цел да потроши време ја цело време си го мислев тоа од 85 па натаму.И рака на срце го видов Смолинг како се спрема да влезе ама што бидна незнам.
Целта ми е не му е првпат да згреши Фергусон само вие го критикувате како ќе ви дојде по кејф.Ја лани се изедов нервирајки поради пичкарскиот пристап на ферги за утакмицата со сити, кога можевме сите нивни 11 да ги набутаме у нивен шеснаесетник доказ за тоа е мечот во ФА куп, а никој не го спомна Ферги.

321399_460600347322464_787643789_n.jpg

You are the man Rafa :)

Абре не плукајте по Мирор точно си е тоа, со Гил со друг авион отишле во Катар ги немало на тимскиот.
http://www.redmancunian.com/2013/01...d-arrive-in-qatar-for-four-day-training-trip/

Како што може да се види на сликава Фелан е со организаторот на патувањето а САФ и Гил ги нема нигде, значи во право се.

Колку е царски да си фудбалер и да играш во голема екипа. (y)

:icon_mrgr:
--- надополнето: 21 јануари 2013 во 15:55 ---
Инаку, Заха е прав Велбек :D само со магија во нозете.
Аа Мајкл Кин и среден ред игра во Лестер а? Многу потенцијал има во детево, а и каква фаца има.. Remember the name!

Некоја квалитетна слика со BELIEVE на олд трафорд?

Мислев нешто како одозгора од стадионот што се гледа, овие од гугл ги знам

1.3 милијарди евра е вреден комплексот или во наша валута, 4 споменици :cool:

Вечер ќе биде објавен трансферот на Заха.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom