Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не заборавај, Велбек напраи страшен пресинг после влегувањето во 80та минута со Сити и на него беше напраен фаулот по кој падна решавачкиот гол на Перси.:icon_mrgr:
да затоа денес на минута пред крај во средина изгуби топка по која примивме гол ... и да понекогаш се прашувам зашто не го шутираше тоа велбек а не перси ... сигурно зашто толку му е талентот како одбранбен некреативен крилен шипц голман. да тоа е позоцијата на велбек во овој тим на јунајтед.

Ryan Giggs

Извини друже ти си у право Велбек не го бива готово.

Сега зборев со Фергусон и тој се разочарал и откако ги прочита твоите постови од следната Чичарито ќе игра крило. :icon_lol:

Kazhi mu deka i eden Mark Huges pravi izmena vo sudisko prodolzhenie za da zadrzhi vreme...

Se izvivinuvam so kritikive kon Fergie, ama nereshenovo so takov glup gol mi e ko poraz...

Дефинитивно Нани аут на лето :/

Од каде ова?

Иначе денеска залуживме да примиме гол. Па цело полувреме да се браниш против Тотенхем.. па тоа нема смсила.. Имаа повеќе шанси од нас. Де геа на 2 пати спасуваше.. Ама потегот на САФ коа го изавди Клеверли и го стј Валенсија е негово најлша одлука.. Тогаш мораше да влезе Андерсон ако веќе го вадеше Клеверли..

Од каде ова?

Иначе денеска залуживме да примиме гол. Па цело полувреме да се браниш против Тотенхем.. па тоа нема смсила.. Имаа повеќе шанси од нас. Де геа на 2 пати спасуваше.. Ама потегот на САФ коа го изавди Клеверли и го стј Валенсија е негово најлша одлука.. Тогаш мораше да влезе Андерсон ако веќе го вадеше Клеверли..

Па очигледно не е повреда во прашање и не беше ни на клупата,добива шанси само во купот и ние на маркетот бараме крила.

Лошото е што не задржувавме време и не направи Ферги некоја дефанзивна замена у 80-90 минута а не Руни и Валенсија ги става мислиш брка резултат.

Нема простор за паника, едноставно ваквите работи се составен дел од фудбалот, сите изиграа машки.. (y)
Џонс разбива на 20 год. :vozbud:

Лелеее луѓе Бутнер и Перси летаат за Катар во душко долгоушко пижами ќе се загушам од смеење

Де Геа најголем кривец за голот.

Фан сум на Јунајтед ама денеска прв пат да ми се направи ќеф кога ќе примиме гол.

Заслуживме.

Лелеее луѓе Бутнер и Перси летаат за Катар во душко долгоушко пижами ќе се загушам од смеење
Барав но никаде неможев да најдам зошто ке одат во катар? Иначе еве некоја слика од авионот
601193_517906031582738_1156381409_n.jpg

181163_517907698249238_1242932135_n.jpg

66402_517904294916245_2053044930_n.jpg

Ајде кажи и ние да се насмееме? :pos:

Фати многу топки тоа е точно, ама брате не знае една топка да фати, сите топки му се одбиени.
Топката во рака да му иде он со нога ќе ја удри, ич не ми е сигурен.

На тренинг во таа спортската академија за која порано имаше реклами на Еуроспорт, сеа не знам дали ја има уште. А и не се тренира моментално во Англија, никакво е времето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom