Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Мали, и до кај не донесе Руни претходната сезона, до која титула?

Валенсија имал пад на формата :tapp: Кутриот цела полусезона нема изиграно ко што треба, сфати дека најдоброто од Валенсија помина, понатака може да има моментални блесоци.

КПР им ја донесе титулата на Манчестер Сити.

Ако гледаш така никое наше крило не даде најпозитивни утакмици оваа сезона за разлика од минатите.

Ryan Giggs Тој во Телеком што ти рекол за стикот бил фан на Велбек :icon_lol:

http://www.whoscored.com/Matches/615153/Live погледни му ја статистиката од денес ги доби сите воздушни дуели, направи 3 успешни дриблинзи, успешни додавања 82 % не велам дека е брилијантен ама далеку е од дрво како ти што сакаш да го претсавиш.
воздушни дуели со сам себе во средина на терен , направи 3 успешни дриблинзи и заеба на крај кога примивме гол , подаде во средина без човек пред него и слично .. Статистикава ти е ала барса со 1239123091823 подаваќа од кој 123718623781237123123 беа од пике до голман .. ама битен е % на успешни подавања на нивна половина . битно се направи статистички ама изигравме 1-1 и изгубивме 2 бода ... друг пат кога таа статистика ќе биде за пред противнички гол ќе правиме муабет !!!
Ryan Giggs Тој во Телеком што ти рекол за стикот бил фан на Велбек :icon_lol:
дебилците никогаш повеќе нема да ме видат во салон . ж

КПР им ја донесе титулата на Манчестер Сити.

Ако гледаш така никое наше крило не даде најпозитивни утакмици оваа сезона за разлика од минатите.
Па затоа Ферги летоска го бараше Лукас, знае дека Валенсија и Јанг го поминаа лимитот, а со Нани во прашање се некои други внрешни проблеми

хахахха напраи 3 успешни дриблинга :pos:Колку бедно звучи, морее за Велбек и тоа е нешто
Ај погледни ја статистиката и кажи кој има повеќе од 3 успешни дриблинзи на натпреварот?

Реално на Валенсија единствен добар потег оваа сезона му беше шпринтот против Ливерпул на Енфилд. Другото, мизерија. :)

Море нека гледаат нека го потпишат Заха за зимава најдобро. Каков е таков е барем ќе им ги спотне гзовите да се трудат малце повеќе и на тренинг и на терен.

Па затоа Ферги летоска го бараше Лукас, знае дека Валенсија и Јанг го поминаа лимитот, а со Нани во прашање се некои други внрешни проблеми

Не знам јас ти што си очекувал оваа сезона од Валенсија по добивањето на 7мицата, ама гледам дека доста голем хејт му маваш.

Ај погледни ја статистиката и кажи кој има повеќе од 3 успешни дриблинзи на натпреварот?
Многу ми е некако без врска тоа со дриблинзите, ми делува бедно 3 дриблинга,а статистики не гледам, гледам директно на ТВ и самиот си проценувам;) И која улога ја игра таа статистика во резултатот? Фали уште да праат статистки за тоа кој фудбалер колку пати го исекнал носот или колку пати ркнал.

Ryan Giggs

Извини друже ти си у право Велбек не го бива готово.

Сега зборев со Фергусон и тој се разочарал и откако ги прочита твоите постови од следната Чичарито ќе игра крило. :icon_lol:

Валенсија каков таков катастрофален , ете изигра со ливерпул и ја реши со еден потег . Велбек ANYONE .. валенсија и со 1 потег од 37 натпревари е пак подобар од велбек .

Ryan GiggsИзвини друже ти си у право Велбек не го бива готово.

го бива за играч замена во 95та минута, може би за прв тим во квинс парк ... губиме бодови зашто нема креативност а ако ја нема во велбек сигурно не можам да критикувам кај еванс евра рио или рафаел ( иако кај рафаел и евра некогаш се чудам се што можат во напад да направат ) ти текнува . Да бе ај нема да го критикувам велбек зашто е како ни еден друг фудбалер на планетава и е школа на јунајтед , мора да е подобар од чикарито затоа игр апрв состав не не периси е крив што не мава по 5 гола на натпревар . Фејс ит сите освен он ни донесоа како така по некој бод . сите па дури и валенсија по кого се плука 200 на саат.

Не знам јас ти што си очекувал оваа сезона од Валенсија по добивањето на 7мицата, ама гледам дека доста голем хејт му маваш.
Очекувавв да ја оправада 7та, ама гледам дека сум се залажал и да покаже барем 70% од претходната сезона.

Валенсија каков таков катастрофален , ете изигра со ливерпул и ја реши со еден потег . Велбек ANYONE .. валенсија и со 1 потег од 37 натпревари е пак подобар од велбек .
Не заборавај, Велбек напраи страшен пресинг после влегувањето во 80та минута со Сити и на него беше напраен фаулот по кој падна решавачкиот гол на Перси.:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom