Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Хаха sверка бабава. Ама не можеш да и се налутиш, 80 години има ко што вика не е лесно на 80 да гледаш како примаш глупи голови на почеток.

Е и оваа како и да се викаше со тетоважава ако се регистрира на форумов и почне да се кара тука тешко вас.

^Нејќам да ја коментирам, али некако сликата како апла да е од фотошоп излезена.
Поготово горниот дел од нозете. (не и се толку слаби) :)

Е и оваа како и да се викаше со тетоважава ако се регистрира на форумов и почне да се кара тука тешко вас.

Баш напротив, ќе видеме како размислува и колку и сечи :D

^Нејќам да ја коментирам, али некако сликата како апла да е од фотошоп излезена.

Баш напротив, ќе видеме како размислува и колку и сечи :D
Нога има џоа Натали на Џамбазов.:D

Хаха sверка бабава. Ама не можеш да и се налутиш, 80 години има ко што вика не е лесно на 80 да гледаш како примаш глупи голови на почеток.

Зошто тешко нас? Ако сакаш да и предложам да се зачлени ако не е член на кајгана и да ни се придружи на дискусиите во фан клубов?:)

vidi pod kolento na levata noga ima rog,ima i na desnata negde goren del na kvadriceps ;)

Фацата на Рио-Прајслес.

196164_487487417939773_357474468_n.jpg

MUFC: De Gea, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra; Carrick, Cleverley; Valencia, Rooney, Young; Van Persie.
Одличен состав извади САФ ајде одиме на победа.:)

Добро бе од каде го гледате составот? Кој го објавува прв? Мене најсигурно ми е од manutd.com и eurosport.com, ама таму секогаш ги даваат 5 минути после вашите :D

MUFC: De Gea, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra; Carrick, Cleverley; Valencia, Rooney, Young; Van Persie.
Одличен состав извади САФ ајде одиме на победа.:)
Валенсија... :place:

Subs: Lindegaard, Anderson, Giggs, Chicharito, Nani, Welbeck, Scholes
истата така и моќна клупа имаме ако не дај боже згусти.:)

Зошто бе што му фали на Валенсија?
Хаха, глеј у составот јас што го ставив го нема Валенсија, за тоа е жалното смајли, дека го нема :D

Сега ќе игра Валенсија или Нани ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom