Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Мислам дека ќе игра Керик место Андо или Клеверли.

Ilumious, оваа година кај ке се следат натпреварите? Не ми стигаат покани на фејсбук сеуште :)

Ilumious, оваа година кај ке се следат натпреварите? Не ми стигаат покани на фејсбук сеуште :)
MCM, Шенклис памтиш кај беше, спроти фонтана? Епа на истото место.

MCM, Шенклис памтиш кај беше, спроти фонтана? Епа на истото место.
МСМ, Шенклис?! За ова прв пат слушам :)
Галери, Бренд, Ремецо, Агер-Сагер, Клубот за билјард, ( и уште еден кај гоце студентскиот што беше) се местата кај што сум идел :)
Просветли ме за новово :)

МСМ, Шенклис?! За ова прв пат слушам :)
Галери, Бренд, Ремецо, Агер-Сагер, Клубот за билјард, ( и уште еден кај гоце студентскиот што беше) се местата кај што сум идел :)
Просветли ме за новово :)

Фонтана градски парк, одма тука спроти неа. На ќошот на раскрсницата меѓу Илинденска и која и да е таа тука улицата нема шанси да утнеш, увек е отворено и музика се слуша уште на улицата :)

И Рио и Евра пристигнале во Саутемптон, најверојатно Линдегард на гол, а Рио може и да стартува.
--- надополнето: 2 септември 2012 во 16:10 ---
Lindegaard, Rafael, Vidic, Ferdinand, Evra, Valencia, Carrick, Clev, Welbs, Kagawa, RVP.
--- надополнето: 2 септември 2012 во 16:13 ---
Subs: De Gea, Powell, Giggs, Scholes, Evans, Nani, Hernandez.

Oфицијално
546025_408682592514240_1176129098_n.jpg

Добро бе зашо пак Ферги го игра Велбек,како лев напаѓач,зар не увиде уште дека е дупе на таа позиција,се губи...
Крило е Велбек.

Увек Линди брани пред да има репрезентативни натпревари, очекувано.

Крило па уште полошо,ме курчат вакви неуспешни експирименти,се знае на која позиција Велбек е најдобар.Ферги или нека го игра тоа што му е позиција или нека го остаи на клупа.

После ќе биде пцуен Велбек,е ќе биде...

Што е па ова?

Sir Alex: "De Gea made a mistake last week and he knows it... It's just a learning process for him, he'll be back in a few weeks time."

Не разбирам, направи грешка, но и спаси неколку ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom